ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Swarovski παρουσιάζει την καμπάνια «metamorphosis» του Steven Meisel


JTeam

2 Ιουνίου 2023

Η Swarovski παρουσιάζει την καμπάνια «metamorphosis» του Steven Meisel
Μια καμπάνια γιορτή για την αυτοέκφραση και την μεταμορφωτική δύναμη των κρυστάλλων

Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με την υπογραφή και τη συνεισφορά του φωτογράφου μόδας Steven Meisel. Η νέα συλλογή, η οποία σχεδιάστηκε από την Διευθύντρια Δημιουργικού Giovanna Engelbert ζωντανεύει παίρνει μορφή και styling από την makeup artist Dame Pat McGrath.

Με τίτλο ‘Metamorphosis’, η καμπάνια είναι μια γιορτή της αυτοέκφρασης και της μεταμορφωτικής δύναμης των κρυστάλλων. Περιλαμβάνει μία σειρά από φανταστικούς ήρωες που αντιπροσωπεύουν τις συλλογές κοσμημάτων Florere, Idyllia, Gema, Dextera, and Millenia της Swarovski, δημιουργημένους εκ νέου από το κόσμο της φαντασίας της McGrath παρουσιάζονται ως τροπικά φυτά και ζώα.

Ο Meisel ζωντανεύει τα εμβληματικά σχέδια κοσμημάτων της Swarovski σε τέσσερα μοναδικά πορτρέτα που ενσωματώνουν τις προσωπικότητες της Πεταλούδας, του Παπαγάλου, του Ανανά και της Χελώνας, όπου κάθε χαρακτήρας είναι μια απόδειξη της χαρούμενης υπερβολής και του θαύματος του φυσικού κόσμου.

Η καμπάνια αντλεί έμπνευση από την Αυστριακή κληρονομιά της Swarovski, αντιγράφοντας τα μαγικά δωμάτια με θέα τον κήπο που δημιούργησε η αυτοκράτειρα Μαρία-Θηρεσία στο παλάτι Schönbrunn της Βιέννης τον δέκατο όγδοο αιώνα.

“Τα δωμάτια με θέα στον κήπο της Μαρίας Θηρεσίας είναι γεμάτα από τα όνειρά της. Είναι φανταστικοί χώροι ζωγραφισμένοι με τοιχογραφίες εξωτικής χλωρίδας και πανίδας από όλο τον κόσμο που δεν θα μοιράζονταν ποτέ με φυσικό τρόπο τον ίδιο βιότοπο. Με τον ίδιο τρόπο, ήθελα να δημιουργήσω έναν μαγεμένο κρυστάλλινο κήπο που δεν υπάρχει στη φύση, αλλά εξακολουθεί να φέρνει την ίδια χαρά” είπε η Giovanna Engelbert, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski.

Στον μαγεμένο κρυστάλλινο κήπο της Swarovski, τα κομμάτια των κοσμημάτων γίνονται ένα και μεταμορφώνονται σε πλάσματα της φαντασίας εμπνευσμένα από τροπικά φρούτα και εξωτικά πουλιά και ζώα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

"Η καμπάνια 'Metamorphosis' είναι μια γιορτή της ομορφιάς των κρυστάλλων Swarovski και του πώς αυτοί είναι καταλύτης δημιουργικότητας και χαράς,” πρόσθεσε η Engelbert. “Η έμπνευσή της είναι ο κρίκος που συνδέει τη μετασχηματιστική δύναμη της τέχνης και τη μετασχηματιστική δύναμη των κοσμημάτων”.

Ο Meisel αιχμαλωτίζει τους μαγευτικούς χαρακτήρες σε μια σειρά καθηλωτικών εικόνων, καθεμία από τις οποίες ενσαρκώνει το πνεύμα και το savoir-faire των εμβληματικών συλλογών κοσμημάτων της Swarovski και προβάλλει τη χαρούμενη μαγεία των κρυστάλλων.

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Από αυγό σε κάμπια και μετά σε χρυσαλλίδα, οι πεταλούδες υφίστανται μια από τις πιο ασυνήθιστες μεταμορφώσεις της φύσης. Αφού δραπετεύσει από τη φάση της χρυσαλλίδας, η πεταλούδα είναι ελεύθερη να πεταρίζει από λουλούδι σε λουλούδι, με τα ντελικάτα νέα φτερά της να ανοίγουν έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες και ενδεχόμενα. Στη χρυσή καρδιά του κήπου της Swarovski, η Πεταλούδα ξεπροβάλλει από τη συλλογή Florere, με ελεύθερο πνεύμα και ατρόμητη. Σε μια εκθαμβωτική φιγούρα απαλού ροζ και έντονου κίτρινου, τα στολισμένα με κρύσταλλα πέταλα της συλλογής Florere ανθίζουν πιο λαμπερά σε αστραφτερά δαχτυλίδια κοκτέιλ και εξαιρετικά διακοσμημένα καρφωτά σκουλαρίκια. Ως ένας όμορφος φόρος τιμής στην αυτοέκφραση, η Πεταλούδα ενθαρρύνει όσους το φοράνε να ανακαλύψουν μαγευτικούς νέους κόσμους γεμάτους ενθουσιασμό και έξαψη.

Jenny.Gr

Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Ο παπαγάλος συμβολίζει τη δύναμη και την ατομικότητα. Μοναδικά εκφραστικός στον κόσμο των πουλιών, είναι μια εξαιρετικά κοινωνική και περιπετειώδης ψυχή. Ο Παπαγάλος της Swarovski αιχμαλωτίζει με το αστραφτερό βλέμμα του. Προερχόμενος από τη συλλογή Idyllia με μια επαναστατική ενέργεια και μια αλήτικη ψυχή, αυτός ο ασύλληπτα τολμηρός χαρακτήρας επιδεικνύει εξαιρετική αυτοπεποίθηση. Τα φλογερά κόκκινα και κίτρινα κρύσταλλα σαγηνεύουν, αποπνέουν εξυπνάδα και φαντασία. Με το ασεβές πνεύμα και την άφθονη περιέργειά του, ο Παπαγάλος της Swarovski είναι μια πύλη σε πειραματικά βασίλεια φτιασιδωμένα με αίγλη.

Jenny.Gr

Ο ΑΝΑΝΑΣ

Ξεκινώντας τη ζωή ως ένας μικρός θάμνος με μεμονωμένα λουλούδια, ο ανανάς μεταμορφώνεται σε ένα απολαυστικό τροπικό φρούτο, με το αγκαθωτό εξωτερικό κέλυφος του να κρύβει ένα λαχταριστό εσωτερικό. Ο ανανάς της Swarovski είναι μια απόδειξη της μεταμορφωτικής δύναμης της φύσης και της ευχαρίστησης του απροσδόκητου. Συμβολίζοντας τη χλιδή, ο Ανανάς είναι εμπνευσμένος από τη συλλογή Idyllia, με τις έντονες γραμμές και τις τολμηρές γωνίες του να εκπέμπουν γεωμετρική λαμπρότητα σε πλούσιο πράσινο και χρυσό.

Jenny.Gr

Η ΧΕΛΩΝΑ

Η χελώνα αντιπροσωπεύει τη μακροζωία και με μια μοναδική αρχιτεκτονική κελύφους, υφίσταται τη δική της μεταμόρφωση από αδρανής σε στοχαστική και καθηλωτική. Αποπνέοντας δύναμη, ηρεμία και μια συναρπαστική ησυχία, η Χελώνα της Swarovski είναι εμπνευσμένη από τη συλλογή Millenia, κάνοντας τα κεφάλια να γυρίζουν και υπνωτίζοντας με τα λαμπερά πράσινα και ροζ της. Μια υπέροχη ωδή στη διαρκή κομψότητα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS