ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Γάμοι-βαπτίσεις 2023: Βρήκαμε τις ωραιότερες προτάσεις για να εντυπωσιάσεις στα special events του καλοκαιριού


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Γάμοι-βαπτίσεις 2023: Βρήκαμε τις ωραιότερες προτάσεις για να εντυπωσιάσεις στα special events του καλοκαιριού
Οι γάμοι και οι βαφτίσεις της νέας σεζόν ξεκίνησαν δυναμικά και η αλήθεια είναι πως τα μυστήρια αυτά απαιτούν και συγκεκριμένο dress code.

Σύνολα που να συνδυάζουν το στοιχείο του εντυπωσιασμού με τα εκλεπτυσμένα vibes. Ρούχα που να σε κάνουν να νιώθεις μοναδική και άκρως λαμπερή. Looks φτιαγμένα να στέκονται ιδανικά και στην εκκλησία, αλλά και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Διακριτικά αλλά και εξεζητημένα -όλα την ίδια στιγμή.

Ένα γυναικείο brand που εδώ και 22 χρόνια προσφέρει προτάσεις τόσο για την καθημερινότητά μας, όσο και για τις επίσημες περιστάσεις που είμαστε καλεσμένες, οι οποίες είναι γεμάτες θηλυκότητα και στυλ είναι η Enzzo.Τα κομμάτια της απευθύνονται στη σύγχρονη, δυναμική γυναίκα, σε αυτή που θέλει να ξεχωρίσει, νιώθοντας υπέροχα μέσα στα ρούχα που φορά. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις και διατηρώντας τη διαχρονική κομψότητα, η Enzzo έχει καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή τόσο στο καθημερινό ντύσιμο, όσο και στο πιο extravagant.

Όπως κάθε χρονιά λοιπόν, έτσι και φέτος το brand δημιουργεί μια ξεχωριστή κατηγορία για την περίσταση “γάμος-βάπτιση”, ώστε να μας διευκολύνει στην αναζήτηση αυτού του outfit που θα εντυπωσιάσει και θα μας προσφέρει ένα touch απερίγραπτης φινέτσας και μια εσάνς ανέμελου καλοκαιριού.

Chic μονοχρωμίες για την κουμπάρα

Και με την μονοχρωμία δεν εννοούμε απαραίτητα μαύρα ή λευκά σύνολα. Η νέα παλέτα της Enzzo είναι άκρως απολαυστική και παίζει στα πιο ζωηρά χρώματα της σεζόν, προσθέτοντας ωστόσο και μια απαλή νότα από τα γλυκά παστέλ. Total set με τοπ και παντελόνες, midi φορέματα και χαλαρά κοστούμια σε πιο χυτές υφές αποτελούν ιδανική πρόταση για μια κουμπάρα που θέλει μεν να εντυπωσιάσει, αλλά και να μην επισκιάσει το τιμώμενο πρόσωπο της περίστασης!

Jenny.Gr

Βρες το σετ εδώ

Jenny.Gr

Βρες το ιδανικό outfit για τα event του καλοκαιριού εδώ

Printed φορέματα για τη νονά και την καλεσμένη

Θα τα τοποθετούσαμε σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί ανάμεσα στο λευκό και το γαλάζιο της θάλασσας, να ανεμίζουν αιθέρια, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με το καθαρό φόντο της τοποθεσίας. Τα εμπριμέ φορέματα σε midi και μάξι μήκος αναδεικνύουν ιδανικά κάθε γυναικεία σιλουέτα και συνδυάζονται τέλεια με ένα ζευγάρι flat σανδάλια. Επομένως, για τη νονά που θέλει να δώσει μια πιο boho ρομαντική πινελιά στο look της ή για την καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο που λατρεύει τα έντονα μοτίβα, τα printed φορέματα αποτελούν must-have. Κι αν χρειάζεστε ένα σέξι στοιχείο στην εμφάνιση, τότε γιατί δεν δοκιμάζετε τα hot cut-outs;

Jenny.Gr

Βρες όλη τη συλλογή της Enzzo εδώ

Jenny.Gr

Το φλοράλ είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα. Βρες όλη τη συλλογή της Enzzo εδώ

Jenny.Gr

Βρες όλη τη συλλογή της Enzzo εδώ

Λαμπερά φορέματα για glam δεξιώσεις

Σκέψου μόνο πόσο τέλεια θα έγραφε το γεμάτο παγιέτες φόρεμα στο ηλιοκαμμένο σου κορμί με τα φώτα του κέντρου να “χτυπάνε” πάνω του. Και μόνο η ιδέα μας ζάλισε με την καλή έννοια! Αν είναι να φορέσεις φόρεμα λοιπόν, τουλάχιστον ας είναι κάτι τόσο φαντασμαγορικό όσο τα glitter dresses. Σέξι, λαμπερά και εξαιρετικά θηλυκά υπόσχονται να δώσουν το ρυθμό στην πίστα και να γεμίσουν στυλ τη δεξίωση με τον fun χαρακτήρα τους.

Jenny.Gr

Για περισσότερο λαμπερές εμφανίσεις, μπες εδώ

Αν λοιπόν θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες προτάσεις από επίσημα σύνολα που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη του event, τότε επισκέψου την Enzzo και δημιούργησε το look που σε εκφράζει.

Κι ένα μικρό μυστικό: τα κομμάτια του brand εξαντλούνται και ανανεώνονται συνεχώς με καινούργια που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα φοράς το ίδιο ρούχο με κάποια άλλη καλεσμένη. Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προλάβεις το outfit που έχεις ερωτευτεί πριν βγει sold-out.

Ανακάλυψε εδώ τη νέα συλλογή της Enzzo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.