ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Funky Buddha δημιουργεί το Mykonos concept store


JTeam

20 Ιουνίου 2023

H Funky Buddha δημιουργεί το Mykonos concept store
H Funky Buddha τώρα και στη Μύκονο

Με ένα διαφοροποιημένο concept store, η Funky Buddha φτάνει τα 60 σημεία πώλησης και δημιουργεί ένα κατάστημα sustainable αισθητικής, προσφέροντας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Υιοθετώντας ένα ιδιαίτερο αμάλγαμα υλικών, το κατάστημα εκπέμπει την ηρεμία και την αύρα μίας αμμώδους παραλίας καθώς το χρώμα της άμμου κυριαρχεί στο πάτωμα και στα ράφια, ενώ η εσωτερική του διακόσμηση πλαισιώνεται από «καλαμωτές» οροφές.

Jenny.Gr

Το κατάστημα δένει αρμονικά τη βιωσιμότητα με τις τελευταίες τάσεις του retail technology στο digital signage, χρησιμοποιώντας οθόνες που επικοινωνούν ένα διαρκώς ανανεωμένο content. Το Mykonos concept store προβάλλει με ξεχωριστό τρόπο την αδρική και γυναικεία συλλογή με ιδιαίτερη έμφαση στα sustainable σχέδια της SS23 καθώς και στις συλλογές beachwear που ξεχωρίζουν για την τόλμη και τον διαφοροποιημένο σχεδιασμό τους.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.