ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Greek Islands Chic: Μια συλλογή για κάθε γυναίκα, εμπνευσμένη από την ελληνική νησιωτική κουλτούρα


Άρτεμις Καράγιαννη

9 Αυγούστου 2023

Greek Islands Chic: Μια συλλογή για κάθε γυναίκα, εμπνευσμένη από την ελληνική νησιωτική κουλτούρα
Μια βόλτα στα ελληνικά νησιά οφείλει να έχει την κομψότητα που της αξίζει

Τα χρώματα της Ελλάδας, το μεσογειακό φως, η νησιωτική ζωή, η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η μοναδική παράδοση και η ζωντάνια κάθε γωνιάς της ελληνικής γης γίνεται η απόλυτη έμπνευση για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Αυθεντικά κεντήματα, νατουραλιστικά μοτίβα, prints εμπνευσμένα από τη φύση, πολυτελή λινά υφάσματα, patterns που υμνούν τον ήλιο και τη θάλασσα και όλα αυτά μέσα από αέρινες δημιουργίες και ένα ιδιαίτερο ύφος που ταιριάζει σε κάθε βόλτα στα ελληνικά νησιά. Το λευκό συναντά το μπλε και μαζί τυλίγονται σε ένα κλαδί από γοητευτική βουκαμβίλια, το χαρακτηριστικό λουλούδι της συλλογής.

Αυτό είναι το Greek Islands Chic, η συλλογή που γίνεται ο απόλυτος προορισμός στιλ για το ελληνικό καλοκαίρι και έρχεται να χαρίσει μοναδική αισθητική σε κάθε έξοδό μας στα νησιά και όχι μόνο.

Jenny.Gr

Τι είναι το Greek Islands Chic

Το Greek Islands Chic στιλ είναι μια κατεύθυνση μόδας με εμπνευστή στον σχεδιαστή Γιώργο Κουλασίδη. Από νεαρή ηλικία η αγάπη του για τη μόδα και την τέχνη τον οδήγησε σε σχολές σχεδίου στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στη Γερμάνια και την Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δική του σειρά ρούχων με κύριο χαρακτηριστικό το ελληνικό chic και το ελεύθερο πνεύμα του Ελληνικού καλοκαιριού -όπως αυτό έρχεται να εμπνεύσει και όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο stylish γυναίκες της γης βρίσκουν τον τρόπο να συνδυάζουν τα καφτάνια τους με μια δόση παριζιάνικης κομψότητας, ιταλικής φινέτσας ή νεουροκέζικoυ elegance. Έτσι, κάθε κομμάτι της συλλογής είναι δημιουργημένο για να ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, από κάθε μέρος της γης και για κάθε περίσταση, αρκεί πάντα στον παρονομαστή να κυριαρχεί το στιλ και η υψηλή αισθητική.

Jenny.Gr

Chic Wardrobe

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της τουλάχιστον ένα κομμάτι που να συνδέεται με την ελληνική νησιωτική κουλτούρα, ειδικά αν τα καλοκαίρια της έχουν φόντο την ελληνική θάλασσα. Στη συλλογή Greek Islands Chic θα βρούμε κομμάτια που θα μείνουν διαχρονικά στην γκαρνταρόμπα μας και θα μπορέσουν να μας συνοδεύσουν από τη βόλτα στο νησί, μέχρι ένα επίσημο δείπνο ή ένα κάλεσμα σε γάμο. Κάθε περίσταση ντύνεται με τα χρώματα της ελληνικής φύσης και αποκτά νησιωτικό αέρα κομψότητας που όμοιός του δεν βρίσκεται πουθενά στον πλανήτη. Ένα φόρεμα με print βουκαμβίλιας, ένα deux-pieces σετ με έντονο μοτίβο ή απλώς ένα μονόχρωμο καφτάνι μπορεί να γίνει το αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας μας και να μας χαρίσει όλα όσα ονειρευόμασταν από την εμφάνισή μας.

Follow @Yiorgoskoulasidis

Η συλλογή διατίθεται σε καταστήματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.