ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα holiday capsule συλλογή της SISLEY - Η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση


JTeam

30 Νοεμβρίου 2023

Η νέα holiday capsule συλλογή της SISLEY - Η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση
Η νέα capsule συλλογή της SISLEY, στην οποία η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση, κάνει τα βλέμματα όλων να στρέφονται πάνω σας

Κάποια ρούχα είναι μόνο για να τα φοράμε· κάποια άλλα αντανακλούν τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μας: ασαφείς, αστραφτερές, σαγηνευτικές.

Όλες αυτές οι πτυχές αποτυπώνονται στη νέα capsule συλλογή της Sisley, στην οποία η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση κάνοντας τα βλέμματα όλων να στρέφονται πάνω σας.

Jenny.Gr

Για τον άντρα, total black look με υπέροχο σακάκι με βελούδινη επένδυση και πέτα, μαύρο βελούδινο παντελόνι σε στενή γραμμή και μαύρο πουκάμισο με εμπριμέ πουά. Λαμπερές μίνι φούστες, σακάκια με παγιέτες κρεπ πουκάμισα και διχτυωτά φορέματα με στρας προσελκύουν πάνω στη γυναίκα που τα φορά όλα τα βλέμματα!

Μοιάζει με ένα παιχνίδι αποπλάνησης στο οποίο άντρες και γυναίκες καθρεφτίζουν τον εαυτό τους, και αναρωτιούνται ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS