ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Academy Museum Gala: Τα red carpet looks που αξίζει να θυμόμαστε


JTeam

4 Δεκεμβρίου 2023

Academy Museum Gala: Τα red carpet looks που αξίζει να θυμόμαστε
10 looks που δύσκολα θα ξεχάσεις -ανάμεσά τους, η Μπίλι Άιλις με μαύρα δόντια

Το φετινό Academy Museum Gala ολοκληρώθηκε. Τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν η Μέριλ Στριπ, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, η Όπρα Ουίνφρεϊ και η Σοφία Κόπολα, συγκεντρώθηκαν χρήματα για το αμερικανικό Μουσείο Κινηματογράφου, τα looks στο κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακά –γενικά, ήταν ένα καλό βράδυ.

Από τη Σελίνα Γκόμεζ και την Ντούα Λίπα, μέχρι τον Σίμου Λιου, τη Νάταλι Πόρτμαν και τη Λουπίτα Νιόνγκο, οι σελέμπριτι φόρεσαν τα καλά τους, φωτογραφήθηκαν και ήταν εκεί για τη γιορτή του σινεμά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε το τρίτο ετήσιο Academy Museum Gala για να γιορτάσουμε τη δύναμη, τον παγκόσμιο αντίκτυπο και την απίστευτη σημασία του κινηματογράφου. Με τιμή αναγνωρίζω το έργο τεσσάρων καλλιτεχνών, της Μέριλ Στριπ, του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, της Όπρα Ουίνφρεϊ και της Σοφία Κόπολα που, με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους, ενέπνευσαν τον πολιτισμό μας με τόσους τρόπους», δήλωσε η διευθύντρια και Πρόεδρος του Μουσείου, νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Το γκαλά είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο –αναβλήθηκε, ωστόσο, εξαιτίας του πολέμου στη Γάζα. Η Στριπ βραβεύθηκε με Icon Award για την καριέρα της, ο Τζόρνταν με Vantage Award ως ανερχόμενος, η Όπρα με Pillar Award, για τη στήριξή της στο Μουσείο και, τέλος, η Κόπολα με Visionary Award επειδή εξέλιξε την έβδομη τέχνη.

Παρακάτω, θα δούμε τα 10 looks που αξίζει να θυμόμαστε από το χθεσινό βράδυ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.