ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«Lena Katsanidou 4 Team Bouzala»: Μια φιλία, μια συλλογή και η αγάπη για το τένις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Δεκεμβρίου 2023

«Lena Katsanidou 4 Team Bouzala»: Μια φιλία, μια συλλογή και η αγάπη για το τένις
Η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά και η σχεδιάστρια μόδας Λένα Κατσανίδου δημιούργησαν το «Lena Katsanidou 4 Team Bouzala» για όλα τα sporty chic κορίτσια εκεί έξω

Ποιος είπε πως για να έχεις μια συλλογή με ρούχα πρέπει να είσαι σχεδιαστής μόδας; Φυσικά και δεν χρειάζεται και αυτό μας το αποδεικνύει η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά. Αν νομίζεις πως είναι δημοσιογράφος μόδας, κάνεις λάθος, διότι ασχολείται αποκλειστικά -σχεδόν- με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος της για αυτήν την έχει οδηγήσει στο να παρουσιάζει την «Αθλητική Κυριακή», να έχει εργαστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την έχει αναδείξει ανάμεσα στους καλύτερους του είδους. Η Έλενα όμως δεν παύει να είναι λάτρης της μόδας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και να θέλει να ισορροπεί ανάμεσα στη σπορ πλευρά της ζωής και την καλαίσθητη.

Μέσα από αυτή την αγάπη λοιπόν και την μακροχρόνια φιλία της με την σχεδιάστρια μόδας Λένα Κατσανίδου γεννήθηκε το «Lena Katsanidou 4 Team Bouzala». Μια capsule sporty chic συλλογή, με λευκά κομμάτια, που συνδυάζονται μεταξύ τους και όχι μόνο. Η συλλογή είναι ένα κράμα της αισθητικής της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου, της φιλοσοφίας ζωής της Έλενας και της κοινής τους αγάπης για το τένις. Μόνο με 5 κομμάτια τα δύο κορίτσια καταφέρνουν να περάσουν το μήνυμα που θέλουν για μια ισορροπημένη ντουλάπα μιας σύγχρονης γυναίκας, που θέλει να είναι sporty, αλλά πάνω από όλα chic.

Τα 5 κομμάτια της capsule συλλογής είναι: Μια λευκή μακριά βερμούδα μέχρι το γόνατο, φαρδιά και άνετη φυσικά. Μπορείς να τη φορέσεις όλες τις εποχές, ακόμα και τον χειμώνα με ένα κολάν από μέσα. Ένα λευκό φούτερ με κουκούλα, που σουρώνει στα μανίκια. Είναι σίγουρα το passepartout κομμάτι του χειμώνα μέσα από oversized blazers και φαρδιά παλτό. Ένα λευκό αμάνικο φούτερ με παγιέτες στην κουκούλα. Φυσικά και τα αθλητικά ρούχα δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο. Ένα λευκό jumpsuit με κουκούλα, γιατί ξέρουν ότι λατρεύουμε ένα καλοραμμένο jumpsuit, ειδικά από την Λένα Κατσανίδου και τέλος μία λευκή φούστα, με σαφείς επιρροές από το τένις, όπως και όλη η capsule συλλογή άλλωστε.

Αν θέλεις και εσύ ένα κομμάτι από τη «Lena Katsanidou 4 Team Bouzala» συλλογή, τότε μπορείς να το παραγγείλεις από το site της δημοσιογράφου Teambouzala.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.