ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η GIOSEPPO αποκαλύπτει την επαναστατική γυναικεία συλλογή SS24


JTeam

14 Μαρτίου 2024

Η GIOSEPPO αποκαλύπτει την επαναστατική γυναικεία συλλογή SS24
Εμπνευσμένη από το ρητό: «Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα»

Η Gioseppo, η καταξιωμένη ισπανική εταιρεία υποδημάτων συνώνυμη της άνεσης και του καινοτόμου σχεδιασμού, παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πολυαναμενόμενη Γυναικεία Συλλογή SS24, θέτοντας νέα δεδομένα για το στυλ σε συνδυασμό με την ευελιξία στον τομέα των υποδημάτων.

Αυτή τη σεζόν, η Gioseppo σας προσκαλεί να υιοθετήσετε το ρητό "Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα", καθώς η συλλογή SS24 προσφέρει μια σειρά από χρώματα, φινιρίσματα και σχήματα για να απογειώσετε το παιχνίδι της μόδας στον κόσμο των παπουτσιών. Το επίκεντρο της εταιρείας είναι η προσφορά μιας πληθώρας υποδημάτων που μπορούν να καλύψουν τις πιο σημαντικές ανάγκες όταν πρόκειται για ένα παπούτσι: Άνεση, στυλ και ευελιξία. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της Gioseppo οφείλεται στην σφραγίδα της Podologic, ως αποτέλεσμα της κοινής πρωτοβουλίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Ilustre Colegio Oficial de Podólogos de la Comunidad Valenciana (ICOPCV). Τα στοιχεία αυτά, συνδυάζονται με κομψά σχέδια προσθέτοντας μια σοφιστικέ πινελιά σε όλες τις εμφανίσεις σας. Επιπλέον, η νέα συλλογή της ισπανικής εταιρείας πληροί τα κριτήρια βιωσιμότητας που έχουν θεσπιστεί από το GOTS και τα Παγκόσμια Πρότυπα Ανακύκλωσης.

Για τη Γυναικεία Συλλογή SS24 η Gioseppo προτείνει:

Soft & Metallic

Αγκαλιάζοντας την καρδιά της εποχής με την τελευταία σειρά αθλητικών παπουτσιών, όπου οι απαλές παστέλ αποχρώσεις συναντούν τις μεταλλικές πινελιές ή τις ζωντανές καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως το λιλά και το πορτοκαλί. Κάθε ζευγάρι αποπνέει ανάλαφρη άνεση και στυλ, που συμπληρώνεται από την αποκλειστική σφραγίδα της Podologic για ενισχυμένη φροντίδα και υποστήριξη των ποδιών.

Peachy Blush

Βυθιστείτε στη γοητεία της Peachy Blush σειράς, με νέα υφάσματα και απαλές αποχρώσεις που χαρακτηρίζονται από τη ζεστασιά του ροδάκινου. Αυτή η συλλογή ενσωματώνει την εσάνς του καλοκαιριού, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη αποτύπωση του πνεύματος της εποχής.

Refined Casual

Τα αθλητικά μοντέλα της φετινής σεζόν υιοθετούν μια φινετσάτη casual αισθητική, που χαρακτηρίζεται από ντελικάτες χρωματικές αντιθέσεις και prints που προσδίδουν κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Επιλέξτε από μια επιλογή που αναδεικνύει το στυλ σας, συνδυάζοντας το τέλειο μείγμα άνεσης και κομψότητας. Η Gioseppo σας προσκαλεί να απογειώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τη συλλογή Refined Casual.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.