ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The Pop Up Project Garden by NOTOS στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή


JTeam

17 Ιουνίου 2024

Έλενα Γαλύφα
Όπως έχουν δεσμευτεί οι δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project: «Κάθε φορά ο πήχης θα ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά!».

Έτσι, για την μεγάλη καλοκαιρινή διοργάνωση, τα Πολυκαταστήματα notos συνυπέγραψαν με το κύρος τους το μεγαλύτερο Shopping Event του καλοκαιριού και μαζί με τις δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project, την Φαίη Μπέη και την Ιλεάνα Ισμυρίδη, προσκάλεσαν το πιο απαιτητικό και δυναμικό αγοραστικό κοινό της πόλης σε ένα μοναδικό «Garden Party», για να επιλέξουν τις ομορφότερες δημιουργίες των Ελλήνων designers & brands, στους κήπους του Μουσείου Γουλανδρή, που μόλις πρόσφατα ανακηρύχθηκε σε Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Jenny.Gr

Όαση δροσιάς το πρώτο ζεστό διήμερο του Ιουνίου, αποτέλεσαν οι δημιουργίες των 50 Ελλήνων designers & brands, υπέροχα στημένες για δύο ολόκληρες ημέρες, στους καταπράσινους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Στους αριστοκρατικούς κήπους του εμβληματικού Μουσείου, που πλημμύρισαν από τον πιο
όμορφο κόσμο της πόλης, που έσπευσε να συναντήσει από κοντά τους δημιουργούς και να ξεναγηθούν σε όσα έχουν σχεδιάσει για να πάρουνε μαζί στη βαλίτσα των διακοπών.

Jenny.Gr

Στην υποδοχή της μεγάλης αυτής γιορτής, ένα από τα πιο μεγάλα και established πολυκαταστήματα της χώρας, με τις οικοδέσποινες του, την Δ. Σύμβουλο των notos Department Stores, Βαλέρια Τάραντο και την Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας των notos Department Stores, Ζωή Πυθαρούλη, να προσθέτουν το brand experience του πιο σύγχρονου multi occasion department store στο μεγαλύτερο Shopping Event που διαδραματίζεται στην πόλη, και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Jenny.Gr

ΧΟΡΗΓΟΙ: POWERED BY NOTOS & FAY'S & CONTROL BOMBAY SAPPHIRE, AQUA KARPATICA, SYSTANE, ANTOINETTA KOUTSOURADI

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.