ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το backstage του Hautes Grecians είχε Scandalώδη μυρωδιά


CHRYSAD

22 Οκτωβρίου 2014

_mg_6485.jpg

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που φορούν ένα συγκεκριμένο άρωμα όλη τους τη ζωή και εκείνοι που επιλέγουν διαφορετικά κάθε σεζόν. Εκείνοι που διαλέγουν ένα μόνο, καταφέρνουν να συνδέσουν τη μυρωδιά του με τους ίδιους, ενώ όσοι αλλάζουν συχνά, συνδέουν τα αρώματα με διάφορους ανθρώπους, καταστάσεις και περιόδους της ζωής τους.

Εμείς στο Jenny.gr μάλλον ανήκουμε στην δεύτερη κατηγορία, αφού πλέον όποτε μυρίζουμε το άρωμα Scandal του Jean Paul Gaultier μας έρχεται στο νου το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής, Hautes Grecians.

Στο backstage του show, όλοι –μοντέλα, σχεδιαστές, makeup artists, hair stylists κτλ- φόραγαν το Scandal, το οποίο βρισκόταν εκεί για να δώσει μία σαγηνευτική νότα.

Πώς θα περιγράφαμε το άρωμα αυτό; Την ημέρα, το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι κάνουν το άρωμα δροσερό και ακαταμάχητο ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις. Τη νύχτα, το μέλι αναμιγνύεται με το πατσουλί αναδεικνύοντας έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος. Στο τέλος όμως, η ημέρα και η νύχτα γίνονται εξίσου αισθητές, αφήνοντας μία ακαταμάχητη μυρωδιά στην επιδερμίδα.

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.