ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τα παπούτσια που ξεχωρίσαμε για φέτος το καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

26 Ιουνίου 2019

pan_1325.jpg

To καλοκαίρι έφτασε και μαζί μερικά από τα πιο stylish και ξεχωριστά trends στα παπούτσια για τη φετινή σεζόν. Το 2019 βλέπουμε ξεχωριστά στιλ που έχουν σκοπό να κάνουν statements και να γίνουν σημεία-κλειδιά σε κάθε outfit, για οποιαδήποτε περίσταση. Ειδικά για το καλοκαίρι, την τιμητική τους έχουν τα neon χρώματα, το PVC, τα animal prints, τα έντονα χρώματα, τα γεωμετρικά σχέδια, οι metallic αποχρώσεις και οι statement λεπτομέρειες.

Στο Hautes Grecians 2019, την πιο λαμπερή βραδιά της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel, πήραμε μία γεύση από τις πιο fashionable τάσεις της φετινής σεζόν, από τις νέες συλλογές της KALOGIROU. Η υψηλή αισθητική και η διαχρονική κομψότητα του brand συναντά για μία ακόμη χρονιά τα διεθνή designer labels και τους πιο εμβληματικούς οίκους αξεσουάρ, όσο υποδέχονται μία νέα εποχή.

Το ήδη πλούσιο brand portfolio της, που περιέχει εδώ και χρόνια τα πιο ισχυρά ονόματα της μόδας διεθνώς, εμπλουτίζεται με νέες συνεργασίες που έχουν κατακτήσει το streetstyle των μητροπόλεων της μόδας και έχουν γίνει viral στη συνείδηση του fashion savvy κοινού. Στο Haute Grecians ανακαλύψαμε μερικά από τα πιο κομψά σχέδια των Alexandre Birman, Amina Muaddi, Fendi, Gucci, Jimmy Choo, Malone Souliers, Prada, Saint Laurent όπως και την capsule συλλογή Elvira di Gaia X Kalogirou.

Δείτε στη gallery τα παπούτσια που ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.