ΣΤΙΛ RUNWAYS

Απόστολος Μητρόπουλος


19 Δεκεμβρίου 2012

IMG_51471.jpg

Μιλάει για τη γυναίκα, την έμπνευσή του και μας συμβουλεύει για τις γιορτές.

Πάντα πρωτοποριακός και αυθόρμητος και εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του.

-Τι σας εμπνέει σε μία γυναίκα; Α.Μ.: Αυτό που με εμπνέει πάνω σε μια γυναίκα είναι η προσωπικότητά της. Γι' αυτό το λόγο δουλεύω κατόπιν ραντεβού και όλα μου τα ρούχα είναι μοναδικά.

-Ποια είναι η στυλιστική σας πρόταση; Α.Μ.: Στις γυναίκες φέτος προτείνω ανακυκλώσουν παλιά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους με κάποια νέα αξεσουάρ και να αγοράζουν απαραίτητα και διαχρονικά ρούχα και όχι τα ρούχα μιας σεζόν. Οι τάσεις πρέπει να σας αφήνουν αδιάφορες και να κοιτάτε τι σας πάει ανάλογα με την ηλικία και το στυλ σας

-Ποιό χρώμα προτείνετε γι’ αυτές τις γιορτές; Α.Μ.: ΤΟ χρώμα που προτείνω για τις γιορτινές εμφανίσεις φέτος είναι το μαύρο. Είναι ένα χρώμα που κυριαρχεί στις ντουλάπες τον περισσότερων γυναικών και είναι μεγάλη ασφάλεια αυτέ που φοβούνται να τολμήσουν κάτι διαφορετικό. Ένα μαύρο στράπλες φόρεμα συνδυάζεται εύκολα με ένα πέδιλο ως μια μπότα, ανάλογα με το που θα πάτε. Ένα μαύρο παντελόνι φορεμένο μ’ ένα κορσέ και από πάνω ένα μακρύ παλτό είναι άλλη μια ωραία και κλασσική εμφάνιση. Ένα φόρεμα μακρύ, χωρίς ντεκολτέ, με μακριά μανίκια είναι ακόμα πιο σέξι και από ένα μίνι. Ένα κοκτέιλ μαύρο φόρεμα ως το γόνατο μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις φορώντας το από νωρίς το απόγευμα με ένα δερμάτινο biker jacket.

-Η συμβουλή σας για τις γιορτινές μέρες… Α.Μ.: Δε χρειάζεται να κάνετε δίαιτα αυτές τις μέρες, είναι γιορτές, τα oversized ρούχα είναι στη μόδα οπότε μπορείτε να φάτε άφοβα ότι θέλετε.

-Τι εύχεστε για τον καινούριο χρόνο; Α.Μ.: Εύχομαι υγεία σε όλους για το 2013 και λιγότερα προβλήματα!

[gallery-93273].

Μοντέλο: Χρύσα Κροκίδα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.