ΣΤΙΛ RUNWAYS

Paris Fashion Week SS14: Givenchy


30 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Ένα Saab με ένα σπασμένο παράθυρο, ένα  BMW με σπασμένο παρμπρίζ και ένα παλιό Capri σχεδόν διαλυμένο με τα φώτα να τρεμοπαίζουν. Αυτό ήταν το concept του φαντασμαγορικού show του σχεδιαστή Riccardo Tisci που παρουσίασε στο Halle Freyssinet, μία παλιά αποθήκη του Παρισιού που είναι το πιο αγαπημένο μέρος του.

Καθώς η σκηνή είχε μετατραπεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ατμοί εμφανιζόντουσαν και το κοινό περίμενε με αγωνία να δει τι θα προκύψει. Τα πάντα ομολογούσαν ότι ο Tisci είχε μια καλή χρονιά, συγκεκριμένα η συλλογή του φθινόπωρο/χειμώνας του 2013 είχε μεγάλη επιτυχία.

Στη σκηνή ακόμα υπήρχαν τύμπανα και κρουστά που έπεσαν live. Η collection ξεκίνησε  με μια σειρά ρούχων που θύμιζε το στιλ της Γαλλίδας σχεδιάστριας Madame Gres. Ντραπέ, ζέρσεϊ φορέματα σε γήινες αποχρώσεις που αγκάλιαζαν τη γυναικεία σιλουέτα. Η collection είχε έντονες επιρροές στα χρώματα αλλά και στις γραμμές από την Αφρική. Σακάκια σε στιλ κιμονό, άνετα παλτό σε στιλ ρόμπας σε συνδυασμό με πλισέ φούστες, χαλαρά παντελόνια και πουκάμισα με Ανατολίτικη επιρροή. Εντύπωση μας έκαναν και τα πρόσωπα των μοντέλων που ήταν καλυμμένα με χρωματιστά κρύσταλλα.

[gallery-249870]

Δείτε το video από το show του οίκου:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.