ΣΤΙΛ RUNWAYS

Front-row στο fashion show των MI-RO


24 Οκτωβρίου 2014

GalaxyAlpha_MIRO_5.jpg

Είδαμε τις ξεχωριστές δημιουργίες του σχεδιαστικού δίδυμου παρέα με το Samsung GALAXY ALPHA. Απολαύστε τις κι εσείς!

Με τίτλο “La Pluie” οι Mi-Ro άντλησαν την έμπνευσή τους από τον πίνακα του Pierre August Renoir, “Les Parapluies”, -μία σύνθεση ζωγραφισμένη σε δύο διαφορετικές φάσεις της ζωής του ζωγράφου- και δημιούργησαν τη συλλογή τους για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 14-15.  Η πασαρέλα γέμισε με μαύρες ομπρέλες, πολυτελή υφάσματα και χρώματα που μετέφεραν τους προσκεκλημένους σε μία τυπική, πολύβουη Παριζιάνικη σκηνή στη βροχερή γαλλική πρωτεύουσα στα τέλη του 19ου αιώνα.

Ορχιδέες που σχηματίζουν εξωτικά εμπριμέ, δαντελένια τριαντάφυλλα, χείμαρροι από αστραφτερά μπροντερί, πλούσιοι ταφτάδες, πολυτελή μπροκάρ και βελούδα σε έντονες αντιθέσεις από αρχοντικά ιώδη χρώματα, σαγηνευτικό μαύρο και αχνά παστέλ αναβιώνουν με χάρη τα σαλόνια υψηλής ραπτικής του Charles Frederick Worth και τις βροχερές νύχτες κάτω από τα φανάρια του Palais Royal.

GalaxyAlpha_MIRO_5

Από αυτή τη λαμπερή επίδειξη μόδας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κομψό και λεπτό smartphone της Samsung με μεταλλικό πλαίσιο, GALAXY ALPHA, το οποίο συμπλήρωσε δημιουργικά τη νέα συλλογή των Mi-Ro με τα μοντέλα να κρατούν στα χέρια τους ή να έχουν κρεμάσει στο λαιμό -σαν κομψό κόσμημα- τη νέα πρόταση της Samsung, που συνδυάζει τις εντυπωσιακές δυνατότητες με τον πολυτελή σχεδιασμό. Η τρίτη κατά σειρά συνεργασία της Samsung με τους σχεδιαστές Mi-Ro υποστηρίζει την άμεση σχέση των smartphones και της τεχνολογίας με τη μόδα και το lifestyle, με προϊόντα που προσδίδουν κομψότητα στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

[gallery-394124]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.