ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα TONI&GUY δημιουργούν τα hair looks για τα catwalks των ταλέντων της βρετανικής design σκηνής


17 Φεβρουαρίου 2015

TONIGUY1.jpg

Με leader τον Global Hair Ambassador του brand, Mark Hampton, τα TONI&GUY θα βρίσκονται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των fashion trends. Η κινητήριος δύναμη του hair brand είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος hairstylist που εξοπλισμένος με τις 4 fashion-inspired σειρές προϊόντων: -Casual, Glamour, Creative, και Classic- θα δημιουργήσει τα πιο «hot» hair looks στα backstage του London Fashion Week AW15. Ο ίδιος ενθουσιασμένος δηλώνει: “Περιμένω τη στιγμή που θα δημιουργήσω hair looks που θα ηλεκτρίσουν, ζωντανεύοντας τους χαρακτήρες κάθε show και μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων”.

TONI&GUY2

Τα TONI&GUY θα βρίσκονται στα πιο fashionable fashion shows του LFW AW15. Φυσικά όλη η ομάδα, για 6η συνεχόμενη χρονιά θα δημιουργήσει το hair look του πιο “hot” και avant-garde οίκου μόδας του Λονδίνου που δεν είναι άλλο από το fashion show της iconic Vivienne Westwood RED LABEL!

Όμως, τα TONI&GUY δε σταματούν εδώ. Πάντα με την καθοδήγηση του Mark Hampton τα TONI &GUY θα δημιουργήσουν και το hair look για το show του Mathew Williamson, του master των 70s prints και των εντυπωσιακών ντεσέν με παγώνια. Τα λαμπερά κι ανάλαφρα looks που θα παρουσιαστούν, αναμφίβολα θα ενθουσιάσουν τους stars που πάντα γεμίζουν το front row του σχεδιαστή.

DSC_7882

Τέλος, το roster των TONI&GUY έρχεται να συμπληρώσει η πιο συναρπαστική βρετανίδα σχεδιάστρια παπουτσιών, Sophia Webster. Το hair look που θα παρουσιαστεί θα είναι εξίσου συναρπαστικό με τα ιδιόμορφα και πολύχρωμα σχέδιά της που κάνουν την Sophia Webster να ξεχωρίζει.

TONI&GUY

Ακολουθήστε τα TONI&GUY και μείνετε συντονισμένοι στο jenny.gr για να ενημερώνεστε απευθείας για όλα τα νεότερα από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και να πάρετε έμπνευση για να δημιουργήστε το δικό σας στιλ from head down.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.