ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Τζένη Μπαλατσινού στο LFW με τα TONI&GUY


18 Φεβρουαρίου 2015

LONDON_MOOD-2.jpg

To fashion week κατευθύνεται προς την Ευρώπη με πρώτη στάση το Λονδίνο. Την Παρασκευή στις 20 Φεβρουαρίου η καρδιά της μόδας θα χτυπάει πια στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου θα δούμε τις πιο updated τάσεις για το Φθινόπωρο του 2015-16.

Φυσικά, από αυτή τη “γιορτή της μόδας” δεν θα μπορούσε να λείπει το Jenny.gr. H Τζένη Μπαλατσινού θα βρίσκεται στα backstage αλλά και στην πρώτη γραμμή των πιο διάσημων London based σχεδιαστών και μαζί με τα TONI&GUY θα καλύψουν το πιο hot γεγονός της χρονιάς. Η συναρπαστική βρετανίδα σχεδιάστρια παπουτσιών, Sophia Webster, γνωστή για τα ιδιόμορφα και πολύχρωμα σχέδιά της, ο master των 70s prints, Matthew Wlliamson αλλά και η iconic Vivienne Westwood αναμένεται να εντυπωσιάσουν όχι μόνο με τις δημιουργίες τους αλλά και με τα μοναδικά hairlooks διά χειρός του Global Hair Ambassador των TONI&GUY, Mark Hampton.

PicMonkey Collage

Η Τζένη Μπαλατσινού θα “ανακρίνει” τα key πρόσωπα των διάσημων catwalks και θα “εισβάλλει” στα παρασκήνια όπου ο Mark Hampton, με όπλα του τα επαγγελματικά προϊόντα TONI&GUY θα δημιουργήσει τις τάσεις του ερχόμενου φθινοπώρου. Μείνετε συντονισμένοι στο jenny.gr και μάθετε πρώτες όλα τα μυστικά των πιο stylish shows της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.