ΣΤΙΛ RUNWAYS

DIY: Κάντε μόνες σας το hair look από το catwalk του Matthew Williamson


3 Μαρτίου 2015

O Global hair ambassador των TONI&GUY, Mark Hampton είναι ο υπεύθυνος για τα chic & messy hair looks που είδαμε στο catwalk του Matthew Williamson στην LFW A/W ’15. Με έμπνευση την πολύχρωμη δεκαετία των 70s και πάντα με σημείο αναφοράς το funky-boho moodboard του σχεδιαστή, ο Hampton κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο hair style που ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το look που παρουσίασε ο Matthew Williamson στο Λονδίνο.

m7Ο Mark Hampton στο hair test του Matthew Williamson.

Το Jenny.gr μαζί με τα TONI&GUY βρέθηκε στο hair test του Matthew Williamson, λίγες μέρες πριν το fashion show και απέσπασε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να πετύχετε μόνες σας το απόλυτο chic & messy hair look. Όπως είπε ο ίδιος ο Mark Hampton στη συνέντευξη που έδωσε στην Τζένη Μπαλατσινού, τα μαλλιά για το Φθινόπωρο του ’15 είναι ανέμελα με bohemian πινελιές αλλά χωρίς να ξεπερνούν τα όρια της κομψότητας. Τα 70s επανέρχονται δυναμικά και εναρμονίζονται με τα σύγχρονα trends και ενώ ο Matthew Williamson μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε, ο Mark Hampton μας δείχνει τον τρόπο για να πετύχουμε το πιο hot hair trend.

m3Από το moodboard του Matthew Williamson.

How to με 3 απλά βήματα:

1. Στεγνώνουμε καλά τα μαλλιά από τη ρίζα, αφήνοντας τελευταία την φράντζα μπροστά, την οποία και στεγνώνουμε με φορά προς τα κάτω. Έπειτα τη γυρνάμε προς τα άνω κι αφήνουμε ελεύθερα τα μαλλιά προς τα πίσω. 2. Έπειτα, παίρνουμε μία τούφα από μπροστά, της δίνουμε λίγο όγκο στη ρίζα με το dry shampoo Cleanse TONI&GUY και την αφήνουμε να πέσει κάτω.

cleanse3. Παίρνουμε δύο μικρές τούφες από τα πλαϊνά και τις φέρνουμε πίσω και στερεώνουμε με τσιμπιδάκια.

Extra tip: Πρόκειται για ένα hairstyle που θα σας σώσει ακόμα και την τελευταία στιγμή, αφού χάρη στο dry shampoo μπορείτε να το πετύχετε ακόμα κι αν δεν έχετε λούσει τα μαλλιά σας την ίδια μέρα χωρίς να φανεί στο τελικό αποτέλεσμα.

Photo 1Το look του Matthew Williamson, όπως το είδαμε στο catwalk.

Δείτε το video από το hair test με τον Marrk Hampton να εξηγεί το hair look:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.