ΣΤΙΛ RUNWAYS

7 facts που πρέπει να γνωρίζετε για το show του Saint Laurent στο Los Angeles


11 Φεβρουαρίου 2016

Το fashion show του οίκου Saint Laurent στο Palladium theater στο Los Angeles αποτέλεσε σημείο συνάντησης του πιο ενημερωμένου fashion crowd αλλά και πολλών celebrities, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο front row της βραδιάς. Ο Hedi Slimane παρουσίασε τη Μenswear συλλογή του οίκου για τη σεζόν Autumn/Winter 2016, η οποία περιείχε και ένα δείγμα από τη γυναικεία Ready to Wear κολεξιόν. Πιστός στο androgynous ύφος του Οίκου, παρουσίασε κλασικά σχέδια με νέα πνοή και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Φαρδιές δερμάτινες ζώνες, sequinned φορέματα και double-breasted παλτό ήταν μερικά από τα στοιχεία που παρακολουθήσαμε στο catwalk, ενώ ξεκάθαρες ήταν και οι αναφορές στο στιλ του David Bowie.

Ακόμη, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Slimane επέλεξε να εμφανιστεί στο φινάλε του show, μία κίνηση που δε συνηθίζει, με το κοινό να χειροκροτεί σε standing ovation. Όλο αυτό, σε μια περίοδο που οργιάζουν οι φήμες σχετικά με την αποχώρησή του από τον Saint Laurent, με τον ίδιο να μην έχει τοποθετηθεί ακόμη σχετικά.

[gallery-559059]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.