ΣΤΙΛ RUNWAYS

NYFW: Τι είδαμε στα shows των Victoria Beckham και Alexander Wang


15 Φεβρουαρίου 2016

Victoria Beckham και Αlexander Wang, δύο σχεδιαστές εκ διαμέτρου αντίθετοι που όμως μας έκλεψαν την καρδιά με τις νέες τους κολεξιόν, στο πλαίσιο της New York Fashion Week. Με σχέδια στις κλασικές preppy γραμμές που μας έχει συνηθίσει, η Victoria Beckham παρουσίασε σύνολα από ελαφρά υφάσματα, με λεπτομέρειες όπως κοψίματα που άφηναν ακάλυπτο το δέρμα, δίνοντας την απαραίτητη sexy νότα. Στη συλλογή είδαμε και αρκετά slip dresses, τα οποία αποτελούν huge τάση φέτος ενώ ενδιαφέροντα ήταν και τα παλτό της συλλογής, από tweed ύφασμα με oversized κουμπιά.

Από την άλλη, ο πάντα ανατρεπτικός και edgy Alexander Wang, χρησιμοποίησε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 ως έμπνευση για τα looks της νέας σεζόν. Πρόκειται άλλωστε για μια χρονική περίοδο της οποίας οι τάσεις επιστρέφουν ξανά και ξανά. Με ξεκάθαρα νεανικό attitude, «προκλητικές» λεπτομέρειες όπως το μοτίβο μαριχουάνας και αρκετές δόσεις black & white, κατάφερε να παρουσιάσει μια αρκετά ενδιαφέρουσα συλλογή με έντονες αντιθέσεις ανάμεσα στα διαφορετικά looks. Oversized πουλόβερ και mini dresses κυριάρχησαν στο catwalk, δημιουργώντας μια playful συλλογή που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις.

[gallery-560860]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.