ΣΤΙΛ RUNWAYS

#MFW Fall '16: Bohemian chic από Roberto Cavalli & η «Ωραία Κοιμωμένη» της Alberta Feretti


25 Φεβρουαρίου 2016

Η Milan Fashion Week συνεχίζεται, παραδίδοντας μαθήματα στιλ σχετικά με τις τάσεις του επόμενου φθινοπώρου. Δύο αρκετά εντυπωσιακά shows που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν αυτά των Roberto Cavalli και Alberta Ferretti. Με αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ τους, όπως οι αέρινες γραμμές και το πολυτελές σατέν, μας παρουσίασαν looks αντάξια της ιταλικής Μητρόπολης του στιλ.

Roberto Cavalli: Με bohemian αισθητική και στοιχεία από τον Οριενταλισμό των ‘30s, ο Οίκος που είναι γνωστός για το μαξιμαλιστικό του χαρακτήρα δημιούργησε μια collection με έντονα glam rock στοιχεία. Βελούδο σε βαθιές μοβ αποχρώσεις, patchwork, γούνες με tiger prints και λαμπερό λαμέ έκλεψαν την παράσταση ενώ οι κάπες με Art Nouveau patterns, τα μακριά denim παλτό, τα λεπτά φουλάρια και οι platform boots από snakeskin έφεραν έναν gypsy chic αέρα στο catwalk.

Alberta Ferretti: Σατέν σύνολα σε pajama στιλ, με λεπτομέρειες από γούνα που δημιούργησαν ένα απρόσμενο contrast, και ονειρικά slip dresses με λεπτομέρειες από δαντέλα, ήταν τα items που μας έδωσαν μια γεύση του τι μπορεί να φορά η απόλυτη fashionista την ώρα του ύπνου της. Floral prints, αρκετό chiffon που κάλυπτε τη γυναικεία σιλουέτα με τον πιο αισθησιακό τρόπο και εντυπωσιακά παλτό, είτε πιο boxy είτε σε στιλ kimono με floral patterns, ολοκλήρωσαν την εικόνα της πιο stylish Sleeping Beauty.

[gallery-567802]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.