ΣΤΙΛ RUNWAYS

To fashion show του Louis Vuitton στο Rio de Janeiro


30 Μαΐου 2016

FINAL8.jpg

Ένα άκρως εντυπωσιακό fashion show έστησε στο Rio de Janeiro το προηγούμενο Σάββατο ο οίκος Louis Vuitton που επέλεξε το εμβληματικό Niteroi Contemporary Art Museum, σχεδιασμένο από τον Όσκαρ Νιμάγιερ, για να παρουσιάσει την Cruise 2017 συλλογή του.

Alicia Vikander, Catherine Deneuve, Nicolas Ghesquiere, Jaden Smith

Με τη συλλογή να φέρει έντονα το tropical στοιχείο, ο Γαλλικός οίκος βρήκε στη Βραζιλία το τέλειο σκηνικό για να παρουσιάσει τις προτάσεις του, με μια collection που αιχμαλωτίζει με τον πιο ωραίο τρόπο το την ενέργεια, την πολυπολιτισμικότητα και τον ρομαντισμό της χώρας. Αεροδυναμικές σιλουέτες, παντελόνια με κάθετες ρίγες που επιμηκύνουν τη γυναικεία σιλουέτα και φούστες με κεντήματα φορεμένες με τον τρόπο που τυλίγουμε τις πετσέτες θαλάσσης συνδυάστηκαν με sneakers από neoprene, ιδανικά για τη γυναίκα που βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση.

Chiara Ferragni, Liu Wen, Alexia Niedzielski

Στην επίδειξη έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του διεθνούς fashion jetset, με ονόματα όπως οι Alessandra Ambrosio, Catherine Deneuve, Alicia Vikader, Chiara Ferragni, να απολαμβάνουν από κοντά τις νέες προτάσεις του brand.

Συνοψίζοντας, η γεύση που μας άφησε το fashion show του εμβληματικού Γαλλικού οίκου στο Rio de Janeiro, ήταν μια έκρηξη ενέργειας με μοντέρνο χαρακτήρα και τροπικές αναφορές, ένα ταξίδι ανάμεσα στο στοιχείο της πόλης αλλά και την εξωτική γοητεία της Βραζιλίας.

[gallery-624726]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.