ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η νέα συλλογή της Victoria Beckham θέλει να πάρει την ένταση από πάνω σας


MMEINTANI

12 Σεπτεμβρίου 2016

1-VB-spring-2017.jpg

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης λόγω της επετείου των Δίδυμων Πύργων, η νέα collection της Victoria Beckham για τη σεζόν Spring 2017 θα λέγαμε ότι είναι ό,τι πιο χαλαρό και laidback μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Με την ίδια να μας έχει συνηθίσει έτσι κι αλλιώς σε χαλαρές, loose γραμμές και minimal looks που αποπνέουν μια διακριτική κομψότητα, αυτή τη φορά την είδαμε να έχει "μαλακώσει" τα σχέδιά της ακόμα περισσότερο, κάνοντας μία στροφή στο loungewear trend που εξακολουθεί να παραμένει πολύ δυνατό.

14334358_1871951246362197_1673518299_n

Χαλαρές γραμμές στα φορέματα, κοστούμια με sexy χαρακτήρα που έκρυβαν tops που θύμιζαν αρχιτεκρονικά φτιαγμένους στηθόδεσμους αλλά και prints όπως το floral και έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το γαλάζιο συνέθεσαν μια συλλογή που μοιάζει να βγήκε από τα πιο stylish ονειρά μας και η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν καλεσμένοι στο Cunard Building προκειμένου να απολαύσουν το πολυαναμενόμενο runway show.

Γιατί ποια δεν θέλει να κυκλοφορεί με σύνολα που ναι μεν διατηρούν τον casual, σχεδόν "σπιτίσιο" χαρακτήρα τους, ταυτόχρονα όμως μοιάζουν αφόρητα sexy χωρίς να "φωνάζουν"; Η συκγκεκριμένη κολεξιόν ήταν ακριβώς αυτό, κάνοντας την όλη παρουσίαση να μας αφήνει μια υπέροχη γεύση. Και πώς να μην πάνε όλα τέλεια άλλωστε, όταν πριν το show η Victoria έχει δεχτεί ένα τέτοιο μήνυμα:

1-VB-spring-2017

Family goals!

[gallery-689306]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.