ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Michael Kors έβαλε στόχο να μας κάνει χαρούμενες


MMEINTANI

15 Σεπτεμβρίου 2016

Με ένα ξεκάθαρο “Get Happy” μήνυμα, ο Michael Kors παρουσίασε τη νέα συλλογή του για την ερχόμενη άνοιξη, μέσα σε ένα κλίμα απίστευτης ευφορίας και fun! Ο Αμερικανός σχεδιαστής επιστράτευσε τον παλιό του φίλο, Rufus Wainwright, στο μικρόφωνο, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους τους καλεσμένους (ανάμεσά τους και ονόματα όπως η Sienna Miller και η Emily Blunt) και χαρίζοντάς μας το πιο αισιόδοξο, μέχρι στιγμής, catwalk.

Σε απόλυτη αρμονία με τη μουσική, τα looks κατάφεραν να μας μεταδώσουν ένα ανοιξιάτικο feeling, με floral μοτίβα που κέρδισαν ακόμα και όσες από εμάς δεν τα συμπαθούμε και τόσο. Τονισμένη μέση, θηλυκά κοψίματα και ρούχα με άνοιγμα στο πλάι συνέθεσαν ένα αρκετά θηλυκό αποτέλεσμα, σε στιλ ‘40s, τα οποία θύμιζαν τις φιγούρες των παλιών stars του cinema. «Ήταν πραγματικές γυναίκες, ήταν προκλητικές αλλά πάντα με μέτρο», δήλωσε ο ίδιος backstage. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα πιο edgy σύνολα, με ολόσωμες φόρμες, θηλυκά shorts αλλά και πιο «αγορίστικα» κομμάτια, όπως τα φαρδιά sweaters με τη στάμπα "LOVE". Έντονα χρώματα όπως το ροζ και το lime green αλλά και πιο γήινοι τόνοι όπως το σκούρο μπλε, μας χάρισαν μια συλλογή που θα λέγαμε ότι τα είχε (και τα θέλουμε) όλα.

[gallery-691960]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.