ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα 4 trends από το Λονδίνο που θα βλέπουμε παντού την άνοιξη


22 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι τυχαία η πιο cool μητρόπολη της μόδας. Το Λονδίνο δίνει χρόνια τώρα τον παλμό στο κομμάτι του στιλ και εμείς απλά παίρνουμε έμπνευση και ιδέες για super σύνολα. Με την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου να έχει ήδη ξεκινήσει, κάνουμε μια ανακεφαλαίωση στο London Fashion Week και ξεχωρίζουμε τις 4 τάσεις που μάλλον θα παίζουν πολύ δυνατά την ερχόμενη άνοιξη!

Bye bye pastels, hello έντονα χρώματα

g

Η ερχόμενη άνοιξη προσπερνά την φάση των παστέλ αποχρώσεων και υποδέχεται δυναμικά τα πιο έντονα χρώματα. Ζωηρά total looks αλλά και ωραία color blocking σύνολα είναι βέβαιο πως θα μας χαρίσουν το πιο ανεβασμένο mood.

Όσο πιο διάφανο, τόσο το καλύτερο

PicMonkey Collage

Οι διαφάνειες παραμένουν ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να επιλέξετε, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι too much. Στα catwalks θαυμάσαμε το πιο έξυπνο layering με items τέτοιου τύπου, επομένως μη διστάσετε να κάνετε το ίδιο, φορώντας τα επάνω από άλλα κομμάτια που θα τα αναδείξουν ακόμη καλύτερα.

Οι ρίγες είναι εδώ. Πάλι.

3

Ειλικρινά, πιστεύουμε ότι θα φύγουν ποτέ από τη μόδα; Φυσικά και όχι. Αυτό που αναζητούμε πάντα είναι έξυπνοι τρόποι για να τις φορέσουμε, όπως για παράδειγμα σε κάθετο μοτίβο ή σε ένα ωραίο και κομψό total look.

Ένα μικρό αξεσουάρ έχει μεγάλο αποτέλεσμα sdaddsadsa

Σας το έχουμε ξαναπεί και πλέον επιβεβαιώνεται: Η τάση του single earring είναι τόσο hot που θα τη βλέπουμε για πολλές σεζόν ακόμα. Τολμήστε το συγκεκριμένο στιλ με statement σκουλαρίκια που θα τραβήξουν τα βλέμματα ή με πιο διακριτικές και elegant επιλογές που θα εντυπωσιάσουν τόσο όσο.

[gallery-696122]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.