ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η συλλογή του Valentino θα σας κάνει να πιστέψετε στον έρωτα


MMEINTANI

2 Οκτωβρίου 2016

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε όλοι και σίγουρα, ο Pierpaolo Piccioli ένα άγχος θα το είχε μέχρι να παρουσιάσει την πρώτη προσωπική του συλλογή για τον οίκο Valentino, μετά την αποχώρηση της  Maria Grazia Chiuri. Μπορεί το σχεδιαστικό δίδυμο να χώρισε τους δρόμους του, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, με τη δεύτερη να αναλαμβάνει τον οίκο Dior, η πρώτη solo συλλογή όμως του Piccioli κέρδισε τους πάντες χωρίς δυσκολία.

_ag14636

Σε ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό, τα 64 looks που παρήλασαν στο catwalk έκαναν ξεκάθαρο το μήνυμά του, με καρδιές και ξίφη να αποτυπώνονται επάνω στα υφάσματα, πολλές δόσεις από ροζ και το χαρακτηριστικό κόκκινο του Valentino να μας κάνει να ονειρευόμαστε. Κομψά φορέματα, ενδιαφέροντα μοτίβα και μια ευρηματική τάση στα αξεσουάρ, με τα μοντέλα να κρατάνε όχι μία, αλλά δύο τσάντες, θα λέγαμε ότι η συγκεκριμένη συλλογή βαδίζει πιστά στη γραμμή του Valentino, δίνοντας μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη οπτική.

[gallery-702148]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.