ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ήμασταν εκεί όταν ο Andrea Bocelli έλιωσε τον πάγο στο Intimissimi on Ice Show


MMEINTANI

18 Οκτωβρίου 2016

X8P7811.jpg

Στη Βερόνα μπορεί να είναι και η πέμπτη φορά που πηγαίνω. Στην όμορφη αυτή πόλη του Ιταλικού βορρά που κάποτε ο Ρωμαίος ερωτεύτηκε την Ιουλιέτα και που πλέον οι σύγχρονοι ταξιδιώτες, σαν κι εμένα, ερωτεύονται το παγωτό - αν δεν έχετε περάσει μία βόλτα από τη Gelateria la Romana (Piazza Santo Spirito, 9), δεν ξέρετε τι εστί pistacchio - έχω περάσει άπειρα λεπτά φωτογραφίζοντας τα γραφικά στενά, το μπαλκόνι της Ιουλιέτας, την ίδια την Ιουλιέτα (εντάξει, το άγαλμα εννοώ - πιάνοντας φυσικά και δεξί της στήθος για καλή τύχη) και τη θεαματική Αρένα, που αν και τουλάχιστον 2.000 ετών είναι μία από τις πιο καλοδιατηρημένες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι στα τυχερά του επαγγέλματος, βλέπετε, να επισκέπτομαι την ρομαντική αυτή "κυρία", που χαϊδεύει τις όχθες του ποταμού Αδίγη, δύο φορές το χρόνο με τη δεύτερη φορά να είναι πάντα και μία εμπειρία που γεννά νέες αναμνήσεις.

_p125875

Συνοδοιπόροι μου οι συνήθεις ύποπτοι: η Τζίνα, η Ξένια, η Έφη, ο Γαβριήλ, η Φιλιώ, η Κορίνα...Στόχος μας: να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό απέναντι σε ένα φαντασμαγορικό show καλλιτεχνικού πατινάζ με πρωταγωνιστές τον παγκόσμιο πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Evgeni Plushenko και την εθνική και ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Kiira Korpi, με κοστούμια που φέρουν την υπογραφή της Milena Canonero, η οποία έχει βραβευτεί με 4 Oscars, με την guest εμφάνιση του Andrea Bocelli. Και όλα αυτά έχουν τη σφραγίδα - τη φαντάζομαι σαν μία μαύρη δαντέλα - της Intimissimi. Αν όλο αυτό δεν είναι μαγεία, τότε ας έρθει ένας μάγος εδώ κοντά μου να μου βγάλει ένα κουνέλι από το καπέλο. Χα. Α ναι βεβαίως δεν σας είπα και το άλλο: πως το Intimissimi on Ice παρουσιάζεται μέσα στην προαναφερθείσα Αρένα (ναι ναι αυτή των 2.000 και βάλε χρόνων).

_x8p7070

_x8p7322

_x8p8067

Τα φώτα ανάβουν, η μουσική ξεκινά και για μιάμιση περίπου ώρα ζούμε μία εμπειρία μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Γινόμαστε αόρατοι θεατές ενός φανταστικού 24ωρου για τους 2 πρωταγωνιστές, Bel και Hero, σε ένα χορό που ξεκινάει από το πρώτο φως της αυγής και  φτάνει μέχρι το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα: ένα εκπληκτικό, γοητευτικό, συναρπαστικό σκηνικό στα τείχη της αρχαίας πόλης της Βερόνα. Όλα ξεκινάνε για το ζευγάρι όταν ένας μυστηριώδης μαγικός άγνωστος στέλνει μία πρόσκληση για μασκέ χορό. Οι πρωταγωνιστές θα συναντήσουν εκκεντρικούς, πολύχρωμους χαρακτήρες στο ταξίδι τους, θα χωριστούν και θα ενωθούν πάλι στην τελευταία πράξη. Τραγούδια των Beatles, pop hits της χρονιάς και ένας ανεπανάληπτος Bocelli να δίνει φιλιά στα αυτιά μας ερμηνεύοντας το Con Te Partirò. Και μετά το τέλος με φόντο ένα ουρανό με αστέρια (που θα έλεγε και ο δικός μας τροβαδούρος, Γιάννης Βογιατζής).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, με το σώμα ελαφρώς να κρυώνει, την καρδιά ερωτευμένη και το κεφάλι ελαφρώς dizzy από το Prosecco, λίγες ώρες ύπνου και ξανά πίσω στην Ελλάδα. Το σώμα, γιατί το πνεύμα περιφέρεται ακόμα εκεί, στο σαιξπηρικό σκηνικό της Ιταλίας και στο παγοδρόμια της Αρένας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.