ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Rita Ora έχει το μυστικό για την πιο sexy διάθεση


8 Νοεμβρίου 2016

rita-167921.jpg

Φανταστείτε το παρακάτω: sexy mood, ανεβασμένοι παλμοί, μοντέρνες γραμμές, όλα μαζί δοσμένα μέσα από μερικά underwear pieces που τα ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά.

Όχι ότι προσωπικά περίμενα κάτι λιγότερο από την Tezenis, αφού στο δικό μου μυαλό η συγκεκριμένη εταιρία έχει κάτι το φρέσκο, κάτι νεανικό και ζωντανό που σπάνια βρίσκω στα κλασικά brands εσωρούχων. Ίσως η κίνηση ματ να αναθέσουν τον σχεδιασμό μιας capsule collection σε μία νεαρή celebrity να ήταν και αυτό που έδωσε περισσότερη ζωή και ένα διαφορετικό appeal στα κομμάτια της συλλογής.

160629_02_001-1

Με το αποτέλεσμα να είναι τόσο sexy αλλά και όσο chic πρέπει, τα 6 total black κομμάτια της συλλογής "Made with Love", η οποία φέρει την υπογραφή της Rita Ora, αποπνέουν όλα αυτά που θέλουμε από ένα σετ εσωρούχων προκειμένου να νιώθουμε άνετες και ταυτόχρονα θελκτικές. Αφήστε που η νεαρή star αποδεικνύεται πολύ πιο cool απ' όσο την είχα στο μυαλό μου - κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις της σχετικά με τη σειρά.

[caption id="attachment_713794" align="aligncenter" width="509"]???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????[/caption]

"Nα πάτε και να αγοράσετε αυτό που το νιώθετε σαν δεύτερο δέρμα πάνω σας αλλά να είναι και sexy". Αυτή είναι η βασική συμβουλή της για το πώς να διαλέγουμε εσώρουχα, κάτι που ομολογουμένως είναι αρκετά σωστό. Όσο για το πιο hot φετινό trend που θέλει τα εσώρουχα να φοριούνται ως εξώρουχα, η Rita ομολογεί πως "Συνήθως τα φοράω με ένα καλό μαύρο skinny jean! Λατρεύω να φοράω σουτιέν κάτω από ένα διαφανές πουκάμισο ή κάτω από ένα vintage δερμάτινο τζάκετ. Αγαπώ επίσης να φοράω σουτιέν κάτω από ένα κορμάκι με ψηλόμεσο παντελόνι".

5d3_0272-1-web

H ίδια χαρακτηρίζει τα σχέδιά της ως διαχρονικά, νεανικά και ετοιμοφόρετα, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό με το που τα βλέπει κανείς. "Eμπνεύστηκα από τις τάσεις της πασαρέλας και του μουσικού περιβάλλοντος. Τα πάντα είναι έμπνευση. Τα μάτια πρέπει να ταξιδεύουν. Θέλω οι γυναίκες που φοράνε τα σχέδιά μου να νιώθουν αυτοπεποίθηση κι ότι είναι όμορφες".

5d3_0217-web

Τα #ritaoraXtezenis κυκλοφορούν από σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2016 στα καταστήματα και προβλέπεται ήδη να γίνονται οι πιο hot σύμμαχοί μας για τη σεζόν!

[gallery-711684]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.