ΣΤΙΛ RUNWAYS

Όταν βλέπεις το show των Dolce&Gabbana και δεν πιστεύεις στα μάτια σου


MMEINTANI

26 Φεβρουαρίου 2017

dg.jpg

Η επέλαση των influencers νέας γενιάς είναι η αιτία. Youtubers, Instagrammers, social media darlings που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό ήταν για δεύτερη φορά φέτος το line-up των D&G, αφήνοντάς μας με μία γλυκόπικρη γεύση που ακόμα δεν έχουμε επεξεργαστεί. Εγώ η ίδια είμαι που επαίνεσα την κίνηση του Michael Kors να χρησιμοποιήσει μοντέλα όπως η Ashley Graham ώστε να μπορούμε να νιώσουμε ότι ταυτιζόμαστε περισσότερο με αυτό που βλέπουμε στην πασαρέλα. Αρκεί όλο αυτό να έχει έναν σκοπό.

 

@kristinabazan appearing on the #DGFamily for the #DGFW18 fashion show #DGRinascimento #DGmillennials | Photo by @fashiontomax

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις

Σίγουρα η επιλογή των πιο cool ονομάτων από χώρους οπως τα social media είναι μία κίνηση ματ για κάθε brand και, ως έναν βαθμό πάντα είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι (για να το πω απλά) ο καθένας που μπορεί να ονειρευτεί κάτι μπορεί και να το καταφέρει, αρκεί όλο αυτό να γίνεται λίγο πιο στοχευμένα και από εταιρίες που έχουν έναν λόγο να το κάνουν και όχι εταιρίες που το κάνουν για να δημιουργηθεί απλώς ένα buzz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Welcome @sofiarichie back on #DGRinascimento #DGFW18 runway #DGmillennials #DGFamily | photo by @fashiontomax

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις

Και όπως θα έχετε προσέξει μέχρι στιγμής, δεν έχω αναφερθεί στα ρούχα. Και δεν το έχω κάνει γιατί δεν ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση (fashion week διανύουμε, είπαμε;). Δημιουργίες πραγματικά χωρίς καμία συγκεκριμένη λογική ή άποψη, κομψά tuxedos για τους άντρες που τα διαδέχονταν τα μάξι φορέματα των κοριτσιών από υλικά που έμοιαζαν απλά σα να πήραν ό,τι βρέθηκε μπροστά τους και να το μετέτρεψαν σε catwalk look, αμέτρητες εμφανίσεις από κορίτσια, αγόρια, μωρά και παιδάκια που σχεδόν καμία δεν κατάφερε να μας τραβήξει την προσοχή, ακριβώς επειδή δεν υπήρε ένας κοινός παρονομαστής.

Δε με ενδιαφέρει να δω από τους Dolce & Gabbana ένα show που θα μοιάζει σα να μαζεύτηκαν μερικά νεαρά κορίτσια και αγόρια με ανάλαφρη διάθεση να βγουν βόλτα πάνω στο catwalk. Και δε με ενδιαφέρει γιατί αυτό ΔΕΝ είναι το κοινό που απευθύνονται οι Dolce & Gabbana, ούτε πρόκειται να απευθυνθούν ποτέ. Εκτός αν υπάρχει στα σκαριά ένα rebranding που όλοι οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε.

Δείτε ολόληρο το σώου των Dolce & Gabbana εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.