ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η αποθέωση των 80s έχει την υπογραφή Saint Laurent


MMEINTANI

1 Μαρτίου 2017

abaca-584107-016.jpg

Στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της Paris Fashion Week και μέσα σε ένα βιομηχανικό σκηνικό, ο designer πίσω από το τιμόνι του Saint Laurent παρέμεινε και αυτή τη σεζόν πιστός στο κοντό μήκος και τους έντονους ώμους, ενώ είδαμε και πολλά structured κομμάτια που δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το δυναμικό γυναικείο στιλ που επιθυμεί να εκφράσει μέσα από τα ρούχα του.

Παρ' όλα αυτά δεν έλειψαν και αρκετά στοιχεία από την προηγούμενη δεκαετία, με βασικό χαρακτηριστικό τις μπότες μέχρι το γόνατο - τις οποίες φέτος έχουν λατρέψει σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο κείμενο, θυμίζοντας κάτι από Julia Roberts στο Pretty Woman. Το κατά πόσο αυτό είναι καλό βέβαια, θα το θίξουμε επίσης άλλη στιγμή.

Με τις δύο αυτές επιρροές να χαρίζουν μια δυναμική κολεξιόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πιο βραδινές και sexy προτάσεις, αυτές που διατηρούν ζωντανό το στοιχείο του γαλλικού sex appeal, με τολμηρά looks στις αποχρώσεις του μαύρου να εκφράζουν τη θηλυκότητα μέσα από το πιο δυναμικό πρίσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.