ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Diane von Fürstenberg μας γύρισε στα 70s όπως μόνο εκείνη ξέρει


MMEINTANI

11 Σεπτεμβρίου 2017

dvf-7.jpg

Κάτι που μας απέδειξε για μία ακόμη φορά στο show της για τη σεζόν S/S '18 στη Νέα Υόρκη. Έντονα prints, εκρήξεις χρωμάτων, ρομαντικά μοτίβα και σιλουέτες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα θα λέγαμε ότι αποτελούν trademark της αγαπημένης σχεδιάστριας, η οποία όμως κάθε σεζόν φροντίζει να τα εξελίσσει και να τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο updated και μοντέρνα

 

 

Με τον Jonathan Saunders να βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο δημιουργικό τιμόνι του οίκου, η Diane von Fürstenberg κατάφερε και πάλι να μας μεταφέρει πίσω στις δεκαετίες των 70s και 80s, στην εποχή του Studio 54 του Andy Warhol (η ίδια άλλωστε το έζησε σε όλη την αίγλη του) και να μας γεμίσει νοσταλγία για την εποχή που η έκφραση μέσα από το ντύσιμο ήταν πολύ πιο ελεύθερη και δημιουργική. Όπως είπε και η ίδια, το αίσθημα της νοσταλγίας είναι κάτι από το οποίο αντλεί την περισσότερη έμπνευση. 

 

 

Τα looks που θαυμάσαμε στην πασαρέλα διέθεταν όλα τα παραπάνω στοιχεία, θα λέγαμε όμως ότι φέτος έχουν και κάτι ακόμη, ένα διακριτικό sex appeal - μέσα από ημιδιάφανα υφάσματα, sexy κοψίματα και βαθιά ντεκολτέ σε γραμμικό στιλ, τα οποία δίνουν και ένα ακόμη πιο θηλυκό αλλά πάντα chic twist στο καθιερωμένο elegant στιλ που μας έχει συνηθίσει. 

[gallery-717475]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.