ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ήμασταν κι εμείς στο 1ο #CalzedoniaLegShow, στη Βερόνα


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

13 Σεπτεμβρίου 2017

calzedonialegshow.jpg

Έχοντας αυτό το ανήσυχο επιχειρηματικό πνέυμα του Veronesi κατά νου, μπορείς να καταλάβεις και τον ιδιοφυή τρόπο με τον οποίο η Calzedonia διάλεξε φέτος να συστήσει στο κοινό τα νέα της trends...Και εγένετο το πρώτο #CalzedoniaLegShow.

[gallery-717494]

Η ανάγκη για ένα συνεχές up date, αλλά και για ένα forward thinking, που στη μόδα αποτελούν κινητήριες δυνάμεις - ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των brands - δημιουργούν αλλαγές στο πώς πλασάρεται ένα προϊόν στην αγορά και οι αλλαγές είναι ένα πολύ καλό πράγμα, όπου στην περίπτωση της Calzedonia μεταφράζεται σε ένα show, το οποίο επικεντρώθηκε στα καλσόν (ποια γυναίκα δεν έχει τουλάχιστον ένα Calzedonia καλσόν στο συρτάρι της;), το αξεσουάρ αυτό το οποίο επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ φέτος και το είδαμε ως κυρίαρχο detail σε catwalks μεγάλων οίκων μόδας (hello Chanel και Balenciaga).

Είκοσι διεθνή, διάσημα μοντέλα περπάτησαν στο sexy runway Calzedonia Leg Show φορώντας καλσόν σε διάφορα σχέδια, από διαχρονικά δίχτυα έως πουά, longuette styles, με glitter και άλλα μοναδικά μοτίβα. Ενώ ανάμεσα τους χορεύτριες με ulta fashionable περούκες έδιναν το δικό τους ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας το κοινό. Και προσέξτε, το κοινό ήταν απαιτητικό.

[gallery-717495]

Ανάμεσα σε διάσημες fashionistes, που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στον κόσμο της μόδας, όπως τις Chiara Ferragni, Αnna Dello Russo, Ana Sofia Martins, Adenorah, Jessica Goicochea και Carolina Loureiro, υπήρχε και αυτή η ΜΙΑ και μοναδική γυναίκα που έχει γράψει ιστορία στον κόσμο του θεάματος. Η Julia Roberts. Ναι, η star και πρόσωπο της Calzedonia για 3η συνεχή χρονιά, φόρεσε τα αγαπημένα της πουά-διχτυωτά καλσόν και δεν σταμάτησε να χαμογελάει σε όλη τη διάρκεια του leg catwalk.

Βέβαια, εγώ θα σας μιλήσω για τη δική μου pretty woman που αναγνώρισα στην Fashion Gallery των Headquarters του Ομίλου στη Βερόνα, καθώς έβλεπα από κοντά όλη τη νέα συλλογή της Calzedonia και συγκεκριμένα ένα corner με κούκλες ντυμμένες στα μαύρα, με ροκ καλσόν και ένα χαρακτηριστικό hairstyle. Και το όνομά της είναι Τζίνα. Κάποια στιγμή θα σας γράψω γι αυτή τη γυναίκα.

Promise.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.