ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ίσως τα ωραιότερα Dolce & Gabbana που έχουμε δει


MMEINTANI

25 Σεπτεμβρίου 2017

dolce-and-gabbana-wss18-218.jpg

Με μεγάλες δόσεις σαγήνης και με sexy διάθεση, το σχεδιαστικό δίδυμο από την Ιταλία κατάφερε για μία ακόμη φορά να μας παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο show, με τη συλλογή να ονομάζεται Queen of hearts και το σκηνικό να ακολουθεί πιστά το συγκεκριμένο concept.

Τυπώματα με φιγούρες από τραπουλόχαρτα, διαφάνειες με απλικαρισμένα κεντήματα λουλουδιών, ψηλοτάκουνα συνδυασμένα με καλτσάκια και πολλά έντονα prints ανακατεμένα μεταξύ τους ήταν τα κύρια στοιχεία της κολεξιόν, τα οποία ακολουθούσαν την συνηθισμένη λογική των D&G.

Ο λόγος δε που έφτασα να τα ξεχωρίσω ακόμη κι αν έμοιαζαν αρκετά με ό,τι μας έχουν παρουσιάσει τις τελευταίες σεζόν, ήταν το γεγονός πως εκτός από τα πολύ extravagant looks, είδαμε και αρκετά μονόχρωμα σύνολα, στο κλασικό μαύρο χρώμα της γοητείας και με γραμμές που αγκάλιαζαν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος και μας μετέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την αίσθηση των γοητευτικών και sexy Ιταλίδων. Ακόμη ένα στιλ δηλαδή που έχουν καταφέρει να κάνουν σήμα-κατατεθέν τους.

[gallery-717564]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.