ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο οίκος Gucci δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει αληθινή γούνα


MMEINTANI

13 Οκτωβρίου 2017

gucci-wss18-157.jpg

Όπως ανακοινώθηκε μόλις, ο οίκος Gucci σκοπεύει από το 2018 να καταργήσει τη χρήση γούνας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και CEO του Ιταλικού brand, Marco Bizzarri. Η συγκεκριμένη κίνηση θεωρείται πως γίνεται πράξη χάρη στον άνθρωπο που από το 2015 βρίσκεται πίσω από το σχεδιαστικό τιμόνι του brand, τον ευρηματικό και αγαπημένο όλων, Alessandro Michele.

Θυμηθείτε εδώ τη Spring/Summer 2018 του οίκου Gucci

[gallery-717538]

Όπως αποκάλυψε ο Bizzarri, όταν βρισκόταν σε αναζήτηση για τον νέο creative director του brand, επιθυμούσε κάποιον με τον οποίο να μοιράζονται την πίστη στις ίδιες αξίες, κάτι που με τον Alessandro το αισθάνθηκε από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Σαν μέρος της διαδικασίας προκειμένου αυτή η απόφαση να γίνει και πράξη, ο οίκος Gucci πρόκειται να βγάλει τα εναπομείναντα κομμάτια από γούνα σε δημοπρασία, από την οποία τα έσοδα πρόκειται να πάνε σε οργανισμούς υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Η σχετική απόφαση θεωρείται πως πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο και πολύ σημαντικό βαθμό το παιχνίδι της μόδας παγκοσμίως και να θέσει εντελώς νέα standards.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.