ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα δύο στιλ παπουτσιών που ξεχωρίσαμε από τη Νέα Υόρκη


MMEINTANI

14 Φεβρουαρίου 2018

dionlee-waw1819-125-copy.jpg

Lace up shoes για το Φθινόπωρο

Το φθινόπωρο καλούμαστε να κάνουμε τη μετάβαση από τα καλοκαιρινά σανδάλια στα πιο χειμερινά παπούτσια και σε αυτή την περίπτωση, ένα in between παπούτσι όπως αυτά που είδαμε στον Jason Wu και τον Ralph Lauren, είναι η λύση που ψάχνουμε.

Ιδανικά για να τα φοράμε είτε με μακριά αέρινα φορέματα με πιο φθινοπωρινό όμως χαρακτήρα, είτε με τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια για να δώσουμε έναν πιο sexy χαρακτήρα στο ντύσιμό μας, τα πέδιλα με κορδόνια και λουράκια είναι σίγουρα ένα από τα φετίχ γυναικών και αντρών που δεν πρέπει να προσπερνάμε ούτε όταν αρχίζει να χειμωνιάζει.

Ankle boots για τον χειμώνα

Πιο ευκολοφόρετα και πιο sexy από τις μπότες, τα ankle boots για τον Χειμώνα του 2019 ξεφεύγουν από το κλασικό μαύρο και έρχονται να δώσουν ένα μοντέρνο twist στο ντύσιμό μας ανάλογα με την εκδοχή που θα επιλέξουμε.

Από τα χρυσά μεταλλιζέ που είδαμε στον Prabal Gurung, μέχρι τα κόκκινα της φωτιάς του Dion Lee αλλά και εκείνα με τα πιο ιδιαίτερα patterns που είδαμε στο catwalk του brand Custo Barcelona, σίγουρα πρόκειται για 3 διαφορετικά στιλ που το καθένα θα βάλει τη δική του πινελιά στα winter looks μας.

Διαβάστε ακόμα:

NYFW: Τα 5 περίεργα αξεσουάρ που είδαμε στον Alexander Wang

NYFW: Η Victoria Beckham παρουσιάζει κολεξιόν και ο David καμαρώνει από το front row

NYFW: Ο Tom Ford επανέφερε στη μόδα το πιο μισητό αξεσουάρ

[gallery-718213]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.