ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το fashion show της Rihanna περιλάμβανε δύο εγκυμονούσες γυναίκες


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_641720_111_1.jpg

Η Rihanna ξέρει πώς να κάνει ένα fashion show το μεγαλύτερο event της σεζόν και δεν απογοήτευσε με το show της Savage x Fenty, στο κλείσιμο του New York Fashion Week. Η RiRi παρουσίασε τη σειρά εσωρούχων της πάνω σε μοντέλα και χορεύτριες, μεταξύ των οποίων δύο είναι εγκυμονούσες. Η μία είναι το γνωστό 22χρονο μοντέλο και μούσα της Fenty, Slick Woods, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο. Η Woods περπάτησε στην πασαρέλα με ένα μικροσκοπικό σετ εσωρούχων αναδεικνύοντας την φουσκωμένη της κοιλιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robyn Rihanna Fenty (@rihhlove) on

Ακόμα ένα μοντέλο που είναι έγκυος και χορεύτρια έδειξε μερικές υπέροχες κινήσεις κατά τη διάρκεια του show. Φόρεσε ένα διαφανές, λευκό κορμάκι με λουλούδια και matching γάντια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neely Moore (@neelywynn) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bella hadid team (@bellahadidteam) on

Το casting του show ταιριάζει με το diversity στα brands της Rihanna. Όταν κυκλοφόρησαν τα Savage x Fenty τον Μάιο, η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια, βεβαιώθηκε πως το cast της θα περιλαμβάνει έγχρωμες γυναίκες αλλά και plus-size μοντέλα. Όλα τα προϊόντα είναι, επίσης, διαθέσιμα σε μία τεράστια ποικιλία από νούμερα, από 32Α μέχρι 44DD στα σουτιέν και από XS μέχρι 3X στα εσώρουχα. Το show της Rihanna απέδειξε πως όλες οι γυναίκες, όλων των εθνικοτήτων και με κάθε είδους σωματότυπο - ακόμα και οι εγκυμονούσες - μπορούν να δείχνουν υπέροχες με εσώρουχα.

Η Rihanna έδωσε ξανά μαθήματα στην μόδα.

 

Δείτε ακόμη: Δείτε τα καλύτερα looks του Oscar de la Renta S/S 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.