ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα μοντέλα του Michael Kors βγήκαν μόλις από το Studio 54


Αφροδίτη Σακκά

15 Φεβρουαρίου 2019

michael_kors_waw1920_065.jpg

Όταν μιλάμε για λάμψη, disco, μόδα και υπερβολή, μιλάμε για το Studio 54. Το θρυλικό nightclub-σύμβολο της νυχτερινής ζωής των 70s στη Νέα Υόρκης φιλοξένησε icons από τον Michael Jackson, τον Elton John και τη Cher, μέχρι τον Andy Warhol, τη Grace Jones και την Bianca Jagger και μαζί μερικά από τα μεγαλύτερα fashion moments στην ιστορία.

Για το Φθινόπωρο 2019, ο Michael Kors επαναφέρει τη λάμψη της disco σκηνής των 70s, με ένα show που ταξίδεψε το κοινό του σχεδόν πέντε δεκαετίες πίσω. Με μοντέλα όπως η Gigi και Bella Hadid, αλλά και Sabrina Karlsson και Patti Hansen να εμφανίζονται στο catwalk έτοιμες να περάσουν μία glamorous νύχτα στο Studio 54, ο σχεδιαστής αναδημιούργησε το εκκεντρικό "δράμα" των ρούχων των 70s σε συνδυασμό με στοιχεία από τις δεκαετίες του '30 και του '40, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα outfits της εποχής.

Καπέλα με βέλο και πούπουλα και διχτυωτά καλσόν με glitter, συνόδευσαν τα designs, ενώ υπήρξαν διακριτές επιρροές από Broadway, στα χρωματιστά φορέματα από παγιέτες που αποτέλεσαν κεντρικό theme της collection. Lurex, λαμέ φορέματα, σακάκια από παγιέτες και πλατφόρμες με λεπτομέρειες από πούπουλα, όπως και τεράστια παλτό από faux fur, συνόδευσαν δερμάτινα patchworks και snake prints. Ένα oversized μπουφάν έφερε το logo του Studio 54, ολοκληρώνοντας το όραμα του σχεδιαστή για τη φετινή σεζόν.

Λάμψη, λάμψη κι ακόμα λίγη λάμψη. Αυτό δεν είναι το νόημα, άλλωστε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.