ΣΤΙΛ RUNWAYS

H Victoria Beckham ξέρει ακριβώς τι θέλει η γυναίκα του 2019


Αφροδίτη Σακκά

18 Φεβρουαρίου 2019

victoria_beckham_waw1920_095.jpg

Η σύγχρονη θηλυκότητα και το διαχρονικό chic ήταν οι βασικοί τομείς της ιστορίας της Victoria Beckham για το Φθινόπωρο 2019: Μέσα από 70s αναφορές, χαλαρές σιλουέτες και δυναμικές αποχρώσεις, η σχεδιάστρια κατάφερε πολύ έξυπνα (ίσως και στρατηγικά) να γεμίσει το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση της Phoebe Philo από τον οίκο Celine, με κομμάτια που "μιλούν" σε κάθε γυναίκα του 2019.

Το show της Beckham έλαβε χώρα μέσα στην Tate Britain και αναμεταδόθηκε στις τεράστιες οθόνες της Picadilly Circus του Λονδίνου - μία ακόμα έξυπνη κίνηση από τη σχεδιάστρια για να ανακοινώσει το νέο της κανάλι στο Youtube. Απ' όπου κι αν παρακολούθησε κανείς το show της Beckham στο London Fashion Week (από το front row, την Picadilly Circus ή το κινητό του) μπορεί να συμφωνήσει πως η ποιότητα των ρούχων ήταν εμφανής καθ' όλη τη διάρκεια του show, ενώ τα κλασικά VB στοιχεία έκαναν ξανά την εμφάνισή τους. Αέρινα φορέματα μέχρι κάτω απ' το γόνατο, oversized παλτό, κομψά πλεκτά και συνδυασμοί αποχρώσεων όπως κόκκινο και καμηλό και μαρόν με γαλάζιο, αποτέλεσαν το επίκεντρο της collection - μίας collection δημιουργημένη για γυναίκες που γνωρίζουν τον εαυτό τους και θέλουν να δείχνουν άνετες και δυναμικές χωρίς εκκεντρικότητες.

Την προσοχή έκλεψαν οι ψηλές, leopard, peep toe μπότες, που συνόδευσαν φορέματα και midi φούστες ενώ ένα retro print αλυσίδας από το αρχείο της σχεδιάστριας έγινε επίσης κεντρικό σημείο της συλλογής. Oversized γιακάδες μέσα από φορέματα και πουλόβερ έδωσαν μία άλλη διάσταση στο κλασικό office look, ενώ δεν έλειψαν τα καρό κοστούμια και skirt suits, τα οποία συμπληρώθηκαν από αέρινα και elegant, little black dresses στο κλείσιμο του show.

Για μία ακόμη φορά, η Victoria Beckham απέδειξε την ανθεκτικότητά της στα εναλλασόμενα trends της κάθε σεζόν, διατηρώντας την πολυτέλεια και την ποιότητα στα designs της, ενώ διεκδικεί επάξια μία θέση ανάμεσα στις σχεδιάστριες που κατανοούν απόλυτα το πώς θέλει να ντύνεται η σύγχρονη, εργαζόμενη γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.