ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ηippy-glam -Το στιλ που ο ίδιος ο Saint Laurent μας σύστησε επιστρέφει


Μάρθα Κουμπάνη

25 Σεπτεμβρίου 2019

Ηippy-glam -Το στιλ που ο ίδιος ο Saint Laurent μας σύστησε επιστρέφει

Δέσμες λευκού φωτός έλαμψαν στον νυχτερινό ουρανό του τεράστιου μαύρου σταδίου που ανεγέρθηκε μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Κάπως έτσι, το show του Saint Laurent έμοιαζε με ένα υπαίθριο θέαμα, μια ροκ συναυλία. Υπό την δημιουργική διεύθυνση του Anthony Vaccarello τα μοντέλα περπάτησαν με κομμάτια που υπογράμμιζαν αυτό που πέτυχε ο Yves Saint Laurent τον 20ό αιώνα - τα κοστούμια του Le Smoking και τη hippie deluxe Russian collectionμε τη ματιά του Vaccarello. Στο runway παρέλασαν μικροσκοπικά και τζιν bikers, φορέματα με λαχούρια, δερμάτινα γιλέκα και western boots.

Tο hippy-glam - το στιλ που ο ίδιος ο Saint Laurent ανέβασε από το δρόμο το 1976- είναι εδώ. Το μαύρο και το μπλε πρωταγωνιστούν και σαγηνέυουν στην parisian chic συλλογή του για την άνοιξη του 2020.
Tα look είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που ξέραμε πως No Saint, except Saint Laurent.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.