ΣΤΙΛ RUNWAYS

Gucci Epilogue: Η νέα συλλογή του οίκου έρχεται σε ψηφιακή μορφή


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιουλίου 2020

Gucci Epilogue: Η νέα συλλογή του οίκου έρχεται σε ψηφιακή μορφή

O Gucci μόλις ανακοίνωσε ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Alessandro Michele πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, με τίτλο Epilogue, με ένα διαφορετικό event, μέσω live streaming,.

Το show θα μεταδοθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου, την τελευταία μέρα της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Μάλιστα σύμφωνα, με την ανακοίνωση θα συνοδεύεται από μία αφήγηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, και θα είναι ένα κομμάτι του live streaming, το οποίο θα διαρκέσει 12 ολόκληρες ώρες, ξεκινώντας από τις 9 το πρωί.

Epilogue | Η νέα συλλογή του οίκου Gucci θα παρουσιαστεί μέσω live streaming

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, ο Alessandro Michele θέλησε να γράψει έναν "επίλογο" γι' αυτό άλλωστε ονόμασε έτσι και τη συλλογή. Στην ουσία πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας που ξεκίνησε στο προηγούμενο fashion show του, στο οποίο αποκάλυψε τη μαγεία στα παρασκήνια του backstage.

Ο Michele έχει επιστρατεύσει όλη την ομάδα του για τη συλλογή Epilogue, η οποία εκτός των άλλων θα δώσει μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον του οίκου.

Το event θα ξεκινήσει στις 9πμ, σε Gucci.com, YouTube, Twitter, Weibo και την Gucci App και από τη 1 το μεσημέρι στην επίσημη σελίδα του Gucci στο Facebook. Η αφήγηση θα ξεκινήσει στις 3μμ σε Gucci.com, YouTube, Twitter, Instagram, Facebook, Weibo, την Gucci App και στα επίσημα κανάλια της Camera Nationale della Moda Italiana.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.