ΣΤΙΛ RUNWAYS

Bottega Veneta: To νέο It shoe που θα προκαλέσει αίσθηση


Μάρθα Κουμπάνη

8 Σεπτεμβρίου 2020

Bottega Veneta: To νέο It shoe που θα προκαλέσει αίσθηση

Tα τελευταία χρόνια τα ugly shoes, τα παπούτσια που αποκαλούμε άσχημα, έχουν κυριαρχήσει και οι σχεδιαστές τους έχουν χαρίσει μια δόση πολυτέλειας. Ένας από τους πιο δημοφιλείς οίκους, ο Bottega Veneta παρουσίασε στο runway μια unisex εκδοχή της κλασικής γαλότσας ως μέρος της συλλογής της για το φθινόπωρο 2020, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

 

Η “Puddle boot” έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2020 τον Φεβρουάριο, και ήρθε για να προκαλέσει αίσθηση. Είναι κατασκευασμένη από βιοαποικοδομήσιμο πολυμερές, που σημαίνει ότι προέρχεται από φυσικά μόρια – όπως αυτά που βρίσκονται στο ζαχαροκάλαμο και τις μπανάνες – και όχι με συνθετικές χημικές ουσίες και αυτό την κάνει ακόμα πιο cool!

 

Σε αντίθεση με πολλά υλικά που μπορούν να μένουν δεκαετίες στα σκουπίδια απελευθερώνοντας επιβλαβή αέρια στην ατμόσφαιρα, η μπότα Puddle μπορεί να διαλυθεί σε φυσικά στοιχεία μέσα σε ένα χρόνο απόρριψης υπό τις σωστές συνθήκες.

Η εξαιρετικά ελαφριά και αδιάβροχη μπότα διατίθεται σε γυναικεία και ανδρικά μεγέθη με την ίδια εφαρμογή και για τα δύο φύλα. Η ανδρική μπότα έρχεται σε μαύρο και φλούο πράσινο ενώ η γυναικεία εκδοχή έρχεται και σε ένα girly ροζ της τσιχλόφουσκας!

Στην πασαρέλα το είδαμε φορεμένο σε αυστηρά σύνολα γραφείου αλλά και πιο επίσημα looks και φορέματα που ήταν στολισμένα σε όλη την επιφάνεια τους με παγιέτες και φώναζαν glam. Eμείς δεν ξέρουμε αν θα το τολμούσαμε σε μια επίσημη περίσταση σίγουρα όμως είναι τέλεια και πολύ stylish για τη βροχή.

Δείτε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.