Ο Balenciaga επιστρέφει με νέα, ακόμα πιο ugly παπούτσια με δάχτυλα

Μάρθα Κουμπάνη
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν το 2017 ο οίκος Balenciaga παρουσίασε στο runway τα διάσημα πλέον Platform Crocs του, που θεωρήθηκαν από τα πιο άσχημα παπούτσια. Είναι εκείνος που δημιούργησε την τάση των ugly shoes, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει πολύ δημοφιλής.

Ο Balenciaga επέστρεψε με νέο "άσχημο" ζευγάρι καθώς ανανέωσε το Speed sock sneaker ​του. Η capsule σειρά Balenciaga Toe, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης του φθινοπώρου του 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έκανε αίσθηση την ώρα που τα μοντέλα περπατούσαν πάνω στο νερό.

https://instagram.com/p/CGXcXa_n_l0/

Η συνεργασία με την ιταλική μάρκα υποδημάτων Vibram αποτελείται από δύο sneaker περιορισμένης έκδοσης και ένα παπούτσι με τακούνι. Όλα έρχονται με την σόλα FiveFingers της Vibram, η οποία χωρίζει κάθε δάχτυλο.

Το Balenciaga Toe Sock, διατίθεται σε κόκκινο ή μαύρο, και το Balenciaga Toe Lace Up, διατίθεται μόνο σε μαύρο. Το Balenciaga Heeled Toe, είναι διαθέσιμο σε νέον ροζ και μαύρο. Κάθε παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλεκτό και είναι εφοδιασμένο με πέλμα αφρού με πέντε δάχτυλα.

https://instagram.com/p/CGFZzlVHuNg/

Balenciaga | Κυκλοφόρησε σειρά παπουτσιών με πέντε δάχτυλα

Toe Sock Balenciaga

 

Balenciaga Toe Sock

Toe Lace- Up Balenciaga

Balenciaga Toe Sock

Heeled Toe Balenciaga