ΣΤΙΛ RUNWAYS

To Jenny.gr βρέθηκε στο backstage του virtual fashion show του Bασίλη Ζούλια


Μάρθα Κουμπάνη

24 Οκτωβρίου 2020

To Jenny.gr βρέθηκε στο backstage του virtual fashion show του Bασίλη Ζούλια

Ένα φθινοπωρινό πρωινό, στον πρώτο όροφο ενός παλιού κτιρίου στην οδό Ακαδημίας, ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έπινε βιαστικά το τσάι του σε ένα κλασικό φλιτζάνι, στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια. 

jenny.gr

Το ακούμπησε προσεκτικά στον πάγκο εργασίας, ανάμεσα σε δεκάδες τοπία, πολύχρωμα υφάσματα, καρφίτσες και πατρόν, και έκανε fitting με το μοντέλο του, την Μυρτώ. 

jenny.gr

Εκείνος φορούσε το μπλε σακάκι του και τα μαύρα γυαλιά, όπως συνηθίζει, ενώ εκείνη με την αιθέρια ομορφιά και την κατάλευκη επιδερμίδα της, ήταν ντυμένη με μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του: ένα μαύρο gown από μεταξωτό ταφτά, με μεγάλα λευκά τριαντάφυλλα από δαντέλα απλικαρισμένα στην περίμετρο της φούστας. Το φόρεμα αποκάλυπτε τους ώμους της και έκανε αντίθεση με την πορσελάνινη όψη και τα κόκκινα μαλλιά της.

jenny.gr

Στάθηκε μπροστά στο μεγάλο παράθυρο με θέα την παλιά Αθήνα και φόρεσε την floral μάσκα της, από την οποία κρεμόταν μια σειρά από ακατέργαστες πέρλες.

Τριγύρω οι ραπτομηχανές είχαν πάρει φωτιά και οι βοηθοί του Βασίλη Ζούλια ρύθμιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, στο ατελιέ που μετατράπηκε σε backstage, πριν από το ψηφιακό show.

H νέα συλλογή του Βασίλη Ζούλια περιλαμβάνει εντυπωσιακές αποχρώσεις και πολύχρωμα μπροκάρ υφάσματα που αποπνέουν μια αριστοκρατική φινέτσα και πολυτέλεια. Αναπάντεχοι όγκοι σε μανίκια και στοιχεία, όπως XL φιόγκοι είναι επίσης μερικά από τα highlights της collection που εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής πριν ακόμα το ξέσπασμα του ιού.

jenny.gr

 Τα κοσμήματα έχουν όπως πάντα την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου.

 To Jenny.gr και η fashion editor Μάρθα Κουμπάνη ήταν εκεί και κατέγραψαν το backstage της επίδειξης στα πλαίσια της Athens Xclusive Designers Week.

Ο κορωνοιός δεν σταμάτησε τον παλμό της ελληνικής μόδας να χτυπά ακόμα και μέσα στην πιο δύσκολη εποχή για την βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, επιστρέφει για 27η σεζόν, έχοντας μεταμορφωθεί σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής .

Φωτογραφίες και video: Χρήστος Λόλος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το backstage:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.