ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Kaia Gerber έκανε τη μοναδική της εμφάνιση στην πασαρέλα για αυτή τη σεζόν στο show Celine


Μάρθα Κουμπάνη

27 Οκτωβρίου 2020

Η Kaia Gerber έκανε τη μοναδική της εμφάνιση στην πασαρέλα για αυτή τη σεζόν στο show Celine

H είδηση ήρθε αρχικά μέσω ενός βίντεο teaser, με μια κοντινή εικόνα της Kaia Gerber και των μικροσκοπικών τατουάζ της, με soundtrack το "I Like Him" της Princess Nokia.

To show του οίκου Celine για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2021, το οποίο γυρίστηκε στο Μονακό και μεταδόθηκε στο διαδίκτυο, ήρθε να επιβεβαιώσει την αποκλειστική εμφάνιση του 18χρονου top model για χάρη του Hedi Slimane.

Η Gerber έκανε μία από τις πρώτες εξόδους στο Stade Louis II, το μεγάλο στάδιο Fontvieille που φτιάχτηκε για να μοιάζει με αρένα στίβου του Celine, φορώντας ένα σακάκι πάνω από ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς και ankle boots. To καπέλο jockey που φορούσε είχε γραμμένη στην επιφάνεια του μία και μοναδική λέξη, η οποία δεν ήταν άλλη από το minimal logo του οίκου: Celine.

30 μοντέλα περπάτησαν με τα πιο νεανικά casual σύνολα κάτω από το άπλετο φως του ήλιου που έλουζε το στίβο. Το show ήταν μια προσθήκη- έκπληξη στο fashion calendar της άνοιξης / καλοκαιριού του 2021 και το αποτέλεσμά ήταν εντυπωσιακό.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.