CELEBRITIES

H 19χρονη κόρη του Barack και της Michelle Obama, Sasha λικνίζεται στο TikTok Και γίνεται viral


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2020

H 19χρονη κόρη του Barack και της Michelle Obama, Sasha λικνίζεται στο TikTok Και γίνεται viral

H οικογένεια Obama έχει αποδείξει ότι έχει πολλά χαρίσματα, όπως η Michelle στο πλέξιμο, που ξεκίνησε ως χόμπι μέσα στην καραντίνα. Ωστόσο, φαίνεται πως με τον καιρό ξεδιπλώνονται και άλλες κρυφές ικανότητες των μελών της αγαπημένης οικογένειας.

Χαρακτηριστικά, η 19χρονη κόρη των Obama, Sasha ραπάρει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα, στο TikTok με τις φίλες της και φυσικά, όταν έγινε αντιληπτή ξεσήκωσε τους θαυμαστές της. Η 19χρονη, που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο University of Michigan, λικνίζεται σε ρυθμούς της ραπ μουσικής μαζί με δύο φίλες της και φαίνεται ότι απολαμβάνει τη στιγμή. 

Όταν τα video μοιράστηκαν στο Twitter και το Instagram, έγιναν αμέσως viral και προκάλεσαν καταιγισμό σχολίων. Τα κλιπ ανέβηκαν από τον λογαριασμό @Cakethatsmg όπου οι νεαρές γυναίκες χορεύουν και ξεσηκώνουν τα πλήθη. 

Τα video, ενώ κατέβηκαν σχεδόν αμέσως από τον λογαριασμό, υπάρχουν ακόμη στο Twitter και έκαναν τους θαυμαστές των Obama να αποθεώσουν την κόρη τους, αλλά και το ταλέντο της. Ωστόσο, όπως σχεδόν σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν και κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά τα θετικά πάντα υπερτερούν!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.