ΣΤΙΛ RUNWAYS

"Glam Queens Park Rangers": To Jenny.gr βρέθηκε στο backstage του virtual fashion show των Deux Ηοmmes


Μάρθα Κουμπάνη

20 Νοεμβρίου 2020

 "Glam Queens Park Rangers": To Jenny.gr βρέθηκε στο backstage του virtual fashion show των Deux Ηοmmes

Ο Δημήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου ή αλλιώς, οι Deux Hommes, δημιουργούν ενδύματα υψηλής αισθητικής για τις σύγχρονες γυναίκες, κάνοντας την παρουσία της ελληνικής μόδας αισθητή σε διεθνές επίπεδο. Αυτή την φορά το δίδυμο επιστρέφει με τη γνωστή avant garde ματιά του στα πλαίσια της Αthens Xclusive Designers Week για να παρουσιάσει ψηφιακά τη νέα του εντυπωσιακή συλλογή για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2021.

Η fashion editor του Jenny.gr, Mάρθα Κουμπάνη και ο φωτογράφος Χρήστος Λώλος τρύπωσαν στο backstage, που στήθηκε στο Ζάππειο Mέγαρο, και είδαν από κοντά τα γυρίσματα για το virtual show και τη νέα συλλογή "Glam Queens Park Rangers" σε πρώτη επίσημη προβολή. Ήδη περνώντας την πόρτα του Μεγάρου και περπατώντας στους διαδρόμους του, το vibe ήταν έντονο και απολύτως ξεκάθαρο: Ο παλμός της μόδας χτυπά το ίδιο δυνατά.

Oι δημιουργίες τους συνδύαζαν γλυπτές σιλουέτες, glam λεπτομέρειες και έντονα 70s και 80s vibes. Περίτεχνα floral κεντήματα σε μαύρη διαφάνεια, μάξι φορέματα αλλά και καυτά μίνι με ψυχεδελικά μοτίβα σε αποχρώσεις του μοβ συνδυάστηκαν με πανύψηλες μπότες και πέδιλα με πλατφόρμα Tsakiris Mallas. Aπό την άλλη, μεταλιζέ νήματα σε ασημί και χρυσό απέπνεαν πολυτέλεια. Tα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε πραγματικές βασίλισσες του glam.

To styling επιμελήθηκε η Dada Ioannidou.

To fashion show θα προβληθεί στις 21/11 από την Αthens Xclusive Designers Week.

Φωτογραφίες και video: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.