ΣΤΙΛ RUNWAYS

Perfection: Η συλλογή του Bασίλη Ζούλια ξεχώρισε στην πρώτη μέρα της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας


Μάρθα Κουμπάνη

17 Νοεμβρίου 2020

Perfection: Η συλλογή του Bασίλη Ζούλια ξεχώρισε στην πρώτη μέρα της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας

Πρεμιέρα έκανε η 27η διαδικτυακή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, με τον Βασίλη Ζούλια να εντυπωσιάζει από την πρώτη μέρα.

Με φόντο τον καταπράσινο κήπο του Ζαππείου και το άγαλμα «Έρωτας Τοξοθραύστης» του Γεώργιου Βρούτου, ο Vassilis Zoulias παρουσίασε τη νέα του couture συλλογή “Perfection” για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις γυναικείες φιγούρες των Βερσαλλιών. Τα εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως μετάξι και μπροκάρ, και οι λεπτομέρειες από δαντέλα και ταφτά, συνέθεσαν μια αριστουργηματική συλλογή, που σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά headpieces και τα κοσμήματα «έργα-τέχνης» του Pericles Kondylatos, μας ταξίδεψαν σε μία άλλη εποχή.

Σε μια περίοδο, κατά την οποία η πιο ιδιαίτερη Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έπρεπε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, που επέβαλλε η πανδημία, το virtual show και η υποδοχή του καταξιωμένου σχεδιαστή μάς ταξίδεψαν νοητά στον χώρο και τον χρόνο με όχημα τα πιο elegant φορέματα.

Πλούσιες, μακριές δημιουργίες, που τονίζουν τη θηλυκότητα πρωταγωνίστησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι vintage-inspired λεπτομέρειες που τόσο αγαπάει ο Έλληνας δημιουργός. Εκπληκτικά gowns, με κάπες ή ογκώδη μανίκια και θηλυκά ντεκολτέ, έκλεψαν την παράσταση.

Κάπρι παντελόνια με στράπλες τοπ από ταφτά, και ρομαντικές σιλουέτες από δαντέλα, συμπλήρωσαν τα feminine looks.

Φωτογραφίες: Panoulis

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.