ΣΤΙΛ RUNWAYS

Code Temporal: O oίκος Valentino παρουσίασε μια Haute Couture συλλογή που τα είχε όλα


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιανουαρίου 2021

Code Temporal: O oίκος Valentino παρουσίασε μια Haute Couture συλλογή που τα είχε όλα

Σας φοβίζουν οι λέξεις "haute couture"; Σκέφτεστε ποτέ, "Κάποια σαν εμένα απλά δεν θα μπορούσε να φορέσει couture. Είναι πολύ υψηλή μόδα. Δεν είμαι σίγουρη ότι το έχω."

Στα γαλλικά, η couture σημαίνει κυριολεκτικά ράψιμο και αναφέρεται στην κατασκευή ξεχωριστών κομματιών με το χέρι για τους πελάτες. Όμως στη μόδα, το Haute Couture, ή απλά το couture, αναφέρεται σε κομμάτια που είναι πιο conceptual. Τα ρούχα είναι σαν τέχνη για τα μάτια και ο μόνος κανόνας στην ραπτική είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες.

Η συλλογή Haute Couture Spring / Summer 2021 του Valentino παίζει ακριβώς με αυτήν την ιδέα. Η τελευταία συλλογή του Creative Director Pierpaolo Piccioli με τίτλο "Code Temporal" εκπλήσσει με μια φρέσκια και σύγχρονη αίσθηση που είναι προσιτή. Η αισθητική των ενδυμάτων κάνει μια εντυπωσιακή αντίθεση με το σκηνικό του runway, το μπαρόκ στιλ της Galleria Colonna, Sala Grande, στη Ρώμη.

Η συλλογή Valentino Couture Spring / Summer 2021 παρουσιάζει μια σειρά από έντονες αποχρώσεις που δεν είναι τίποτα λιγότερο από εμπνευσμένη. Ένα υπέροχο φωτεινό ματζέντα μας οδηγεί σε ηλεκτρικά πράσινα και τιρκουάζ μπλε, αποχρώσεις κίτρινου σαφράν και ώχρας.

Η συλλογή τα είχε όλα: Eντυπωσιακά gowns, neon αποχρώσεις, minimal γραμμές που συνδυάζονταν με πανύψηλες μπότες σε χρυσό και ασημί.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.