ΣΤΙΛ RUNWAYS

O Kim Jones στο ντεμπούτο του στον Fendi παρουσίασε τη συλλογή υψηλής ραπτικής σε λαβύρινθο από γυαλί


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιανουαρίου 2021

O Kim Jones στο ντεμπούτο του στον Fendi παρουσίασε τη συλλογή υψηλής ραπτικής σε λαβύρινθο από γυαλί

Όταν αρχές Σεπτεμβρίου, ο Βρετανός Κim Jones oρίστηκε ο νέος creative director του οίκου Fendi, πρώτος μετά τον Κarl Lagerfeld, ξεκινούσε με τις καλύτερες προοπτικές. Και τελικά στην πρώτη του συλλογή για τον οίκο που ήταν η Haute Couture Spring 2021, όχι απλά δεν απογοήτευσε, αλλά θριάμβευσε.

Το σκηνικό του runway στήθηκε με μερικά double "F" φτιαγμένα από γυαλί με αποτέλεσμα να θυμίζει έναν λαβύρινθοί και το show άνοιξε η ηθοποιός Demi Moore, φορώντας ένα μαύρο σύνολο από μετάξι, με φαρδύ παντελόνι, boat neck top και extra long σκουλαρίκια. Εκτός όμως από τη Μoore, το cast που περπάτησε στο runway, περιλάμβανε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, αφού εκεί ήταν και η kate και Lila Moss,Christy Turlington, Cara Delvigne και Bella Hadid.

Kαθεμία από τις guests μετά την πασαρέλα στεκόταν σε ένα από τα γυάλινα δωμάτια που διαμορφώνονταν και παρακολουθούσε το show σε μια εναλλακτική πρόταση του social dinstancing. Τη συλλογή συνέθεσαν υλικά όπως ο ταφτάς και το μετάξι, η δαντέλα και τα μπροκάρ. Είδαμε αέρινες δημιουργίες με αποκαλυπτική διαφάνεια να συνδυάζονται με snakeskin μπότες μέχρι το γόνατο και μικροσκοπικές τσάντες πουγκιά.

Kεντημένες κάπες, λεπτομέρειες από γούνα και δημιουργίες με ουρά έκαναν την collection σχεδόν όσο επιβλητική και η παρουσία των θρυλικών μοντέλων από τα 90s, σε ένα κατά τα άλλα απόλυτα minimal και clean σκηνικό. Η Naomi Cambell ήταν εκείνη που έκλεισε το show με μια εμφάνιση αυτοκρατορική.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.