ΣΤΙΛ RUNWAYS

Michael Kors: Το broadway συνάντησε το runway στο glam show του στην Times Square


Μάρθα Κουμπάνη

21 Απριλίου 2021

Michael Kors: Το broadway συνάντησε το runway στο glam show του στην Times Square

Η περιοχή Theater District είναι το πολυσύχναστο κέντρο του Midtown West. Χθες το βράδυ οι μαρκίζες του θέατρου Shubert και Music Box Theatre φωτίστηκαν ξανά, για πρώτη φορά από τότε που o COVID-19 ανάγκασε το Broadway να σκοτεινιάσει περισσότερο από έναν χρόνο πριν, για την 40η επέτειο του Michael Kors. H πεζοδρομημένη πλατεία Times Square έγινε το runway για τις ανάγκες του show, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας να φορούν την glam συλλογή Fall 2021 και να περπατούν με αυτοπεποίθηση στη νυχτερινή Nέα Υόρκη.

Bella Hadid, Naomi Campbell, Shalom Harlow, Helena Christensen, Liya Kebede, Karen Elson, Paloma Elsesser, Precious Lee και Alek Wek.

To ψηφιακό show άνοιξε ο ίδιος ο σχεδιαστής live από την πολυσύχναστη πλατεία και ακολούθησε ένα βίντεο από το αγαπημένο του εστιατόριο Sardi’s. Στους τοίχους, αντί για κορνίζες εμφανίζονται τώρα μερικοί από τους μεγαλύτερους stars του Broadway όπως Bette Midler, Chita Rivera, Bernadette Peters, Kristen Chenowith, και Billy Porter να συγχαίρουν τον Kors για την επέτειο του οίκου ενώ προέτρεψαν το κοινό να συνεισφέρει στο The Actors Fund.

Η Shalom Harlow άνοιξε το show στην 45η οδό, με μερικές από τις πιο εμβληματικές μορφές της μόδας να ακολουθούν στην πομπή, φορώντας κοστούμια, δερμάτινα πανωφόρια και γούνες σε μια ουδέτερη παλέτα από ivory, γκρι, ανθρακί και camel. Φυσικά από μία τόσο glamorous και εορταστική συλλογή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα animal prints αλλά και τα μεταλλιζέ κομμάτια.

Δείτε το video με το show:

Δείτε τα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.