ΣΤΙΛ RUNWAYS

Burberry: Το show του οίκου γιόρτασε την δύναμη της θηλυκότητας μέσα από edgy δημιουργίες


The Jennettes

22 Απριλίου 2021

Burberry: Το show του οίκου γιόρτασε την δύναμη της θηλυκότητας μέσα από edgy δημιουργίες

Η μόδα, στον πυρήνα της, είναι μια προσπάθεια να τιμήσουμε κάθε φορά μια διαφορετική ιδέα. Με αυτό το συναίσθημα ο οίκος Burberry παρουσίασε το show του για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2021, μια ωδή στη Μητέρα Φύση και τη δύναμη της θηλυκότητας.

«Ήθελα αυτή η συλλογή να αισθάνεται πραγματικά εμβληματική τη δύναμη της γυναικείας ενέργειας: μια σύγχρονη πανοπλία που αποτυπώνει τη χαρακτηριστική άγρια αύρα της», λέει ο επικεφαλής δημιουργικός διευθυντής της Burberry, Riccardo Tisci. «Υπάρχει μια υποκείμενη στάση απέναντι στη συλλογή που είναι πολύ βρετανική. Να είσαι μοναδικός, εκκεντρικός και απόλυτα αυθεντικός στον τρόπο έκφρασης.

Με ένα τέτοιο θέμα, θα περίμενε κανείς ότι το επίκεντρο της συλλογής θα ήταν η δημιουργία γυναικείων σχημάτων, αέρινων, ρομαντικών και χαριτωμένων. Και υπήρχαν πολλά από αυτά, όμως η συλλογή ήταν πιο edgy, θέλοντας να αναδείξει την masculine πλευρά των ανδρόγυνων συνόλων και των gender-fluid ενδυμάτων. Η συλλογή αμφισβητεί τη συμβατική έννοια του «θηλυκού», με κομψά και ευχάριστα ρούχα με γραμμικά σχήματα και αιχμηρές φόρμες. Είναι σχεδόν σαν ένα νεύμα στην εξέλιξη της γυναικείας σιλουέτας με την πάροδο των ετών.

Δείτε τα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS